lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 14 » Про погіршенні погодних умов
19:35
Про погіршенні погодних умов

За даними  Українського  Гідрометцентру на території області протягом найближчих днів спостерігатиметься хмарність, невеликі дощі з мокрим снігом, на дорогах  ожеледиця, місцями туман. з 15 січня пониження температури  повітря  до 9-13° морозу вночі та  3-7° морозу вдень. Очікується посилення  північно-західного вітру пориви 15-20м/с

1. Головам   райдержадміністрацій,   рекомендувати  міським  (міст обласного значення) головам:

1.1. Забезпечити розчистку доріг місцевого значення, та безперебійний рух транспорту на вулично-шляховій мережі населених пунктів.

1.2. На складних ділянках автошляхів, на підйомах забезпечити своєчасну обробку доріг протиожеледними засобами.

1.3. Налагодити роботу необхідної  кількості мобільних та стаціонарних пунктів обігріву. Для роботи на пунктах обігріву залучати представників червоного хреста, громадських та волонтерських організацій. Забезпечити інформування населення щодо наявності пунктів обігріву, їх адреси, з використанням засобів масової інформації, радіовузлів залізничних та автовокзалів.

1.4. Уточнити наявність автономних джерел електроживлення, які можна використати при виникненні перебоїв в електропостачанні населених пунктів.

2. Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації (Лукомська С.І.), головам райдержадміністрацій, рекомендувати міським (міст обласного значення) головам:

2.1. Налагодити системну роботу з малозахищеними  верствами населення, в тому числі спільно з Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації (Цуглевич Я.М.) передбачити можливість тимчасового розміщення на період пониження температури повітря одиноких громадян похилого віку та інвалідів в будинках пристарілих, інших соціальних та медичних закладах, з метою забезпеченості їх засобами теплопостачання, щодобового контролю та надання їм необхідної допомоги.

2.2. Спільно з ГУ ДСНС забезпечити інформування населення про дотримання правил безпечної поведінки під час можливих надзвичайних подій, пов’язаних з ускладненням погодних умов із використанням можливостей місцевого телебачення, радіо, друкованих та електронних засобів масової інформації, консультаційних пунктів цивільного захисту.

3. Управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації (Ващук Г.І.):

3.1. Забезпечити постійний контроль за роботою комунальних служб міст та районів області, готовністю аварійно-відновлювальних бригад, координацію їх дій щодо сталої роботи об’єктів життєзабезпечення населених пунктів під час критичного зниження температури повітря.

3.2. Забезпечити стале функціонування систем життєзабезпечення – подачі теплової енергії, газу, водопостачання, надійної роботи комунальної техніки, приділити особливу увагу зупинкам громадського транспорту, підходам до соціальних об’єктів.

4. ПАТ ЕК «Хмельницькобленерго» (Шпак О.Л.) забезпечити оперативне реагування відповідних сил і засобів для відновлення електропостачання об’єктів життєзабезпечення та населених пунктів.

5. Головному управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій в області (Братко Е.П.) забезпечити готовність аварійно-рятувальної техніки, автономних джерел електроживлення для надання додаткової допомоги в разі виникнення аварій на системах життєзабезпечення.

6. Контроль за виконанням даного доручення покласти на управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації (Данилюк Є.Д.).

Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz