lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Проект ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" – 2
17:56
Проект ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" – 2
14 лютого за участю голови районної державної адміністрації Володимира Довжука та голови районної ради Віктора Лебединського відбувся 1-й Форум Місцевого розвитку Теофіпольського району. Учасникам семінару - сільським та селищним головам, начальникам окремих відділів та управлінь райдержадміністрації та працівникам районної ради про ефективність вже впроваджених проектів розповідав координатор проекту Ігор Клепач. 
         Згідно угоди про партнерство між Теофіпольським районом та Програмою розвитку ООН в Україні, підписаною головою районної державної адміністрації Володимиром Довжуком та головою районної ради Віктором Лебединським, на сьогодні, на конкурсній основі серед сільських громад району відібрано 3 сільських і 1 селищна рада, які беруть участь у даному Проекті.
Заслухавши інформацію керівників організацій громад про плани розвитку громад, про роботу, проведену в рамках реалізації проекту Форум відмітив, що громади активні, проблеми, обрані громадами для співфінансування районною владою та проектом, є першочерговими для вирішення.
          Разом з тим, Форум зауважує, що створенні організації громад потребують підтримки в розробці проектно-кошторисної документації та підготовці мікро-проектів кожної з громад. 
З метою досконалої реалізації даного проекту Форум погодив Положення та склад Координаційного комітету і рекомендував в найкоротші терміни завершити виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизи.
Також в Програму соціально-економічного розвитку Теофіпольського району на 2013 рік буде включено розділ «Участь у реалізації другої фази Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
На завершення зустрічі голова адміністрації висловив сподівання, що виконання узгоджених проектів відбудеться у встановлені терміни, а це в свою чергу дозволить Теофіпольщині претендувати на участь у нових компонентах проекту, що сприятиме соціально – економічному розвитку сільських громад.
 
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 642 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz