lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Профілактика правопорушень
20:00
Профілактика правопорушень

Людина повинна жити прекрасним, повним надій і сподівань життям. Людина від народження наділена правами, а з часом у процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої  дії. Тому реалізовувати свої права, не порушуючи при цьому прав та інтересів інших – це своєрідне мистецтво. Досягти такого балансу можливо не тільки завдяки високій правовій свідомості, грамотності, а перш за все тоді, коли керуєшся совістю, порядністю, людяністю, добрими намірами, чесністю, повагою до оточуючих.

10 жовтня 2014 року в Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї для учнівської молоді спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольгою Трайчун та Наталією Скрильніковою, а також ст.. інспектором Теофіпольського РП Ізяславського МРВ КВІ УДПтС України в Хмельницькій обл.. ст.. лейтенант вн. служби Євгенієм Пастощуком було проведено правовий  захід на тему: «Профілактика правопорушень».

Під час заходу ст. інспектор  Євгеній Пастощук розповідав про  роботу Кримінально – виконавчої інспекції, обговорювалися і роз'яснювалися конкретні ситуації щодо правопорушень серед підлітків, надавалися поради щодо позитивного ставлення до власного життя, життя оточуючих і негативного до правопорушень.

Спеціалісти Центру повідомили про права, які повинні знати підлітки, з якого віку наступає юридична відповідальність. З учнівською молоддю  обговорювалися причини, які  змушують їх скоювати протиправні дії та аморальні вчинки. Більшість дітей висловили думку, що злочини скоюються  неповнолітніми у стані алкогольного сп’яніння,  також справляє згубний вплив  телебачення, комп'ютерні ігри,  що пропагують насильство і життя заради власного задоволення.

Спеціалісти РЦСССДМ проведено вправи «Юридичний марафон», «Юридичний семафор», «Юридичний рахунок»,  де команди із учасниками, використовуючи власні знання, відповідали на запитання про права та обов'язки, а також до яких установ необхідно звертатися при потребі.

По закінченню заходу учням  надано декілька порад «Як змінити життя на краще», а також прочитано притчу «Все в твоїх руках» для розуміння підлітками особистої відповідальності, розрізняти добро від зла.

У житті є багато різних ситуацій, в яких опиняється та чи інша людина. Як писав Гете: «Поведінка – це дзеркало, у якому кожен показує своє обличчя». І тому ми бажаємо підліткам бути розсудливим, розумним і ГІДНИМИ ГРОМАДЯНАМИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ, щоб ними могли пишатися батьки, рідні, друзі та знайомі!!!

 

Теофіпольський районний центр

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів: 498 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz