lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 10 » Пропонуємо до ознайомлення державні програми з енергозбереження. Заощадь кошти, збережи енергію!
12:15
Пропонуємо до ознайомлення державні програми з енергозбереження. Заощадь кошти, збережи енергію!

З жовтня 2014 року Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження започаткувало програму державної підтримки населення для переходу на альтернативне опалення (постанова Кабінету Міністрів України від 17.10.2011 № 1056). Цей механізм передбачає відшкодування 20% тіла кредиту, отриманого населенням в ПАТ "Ощадбанк" на придбання твердопаливних та електричних котлів (додаткова інформація розміщена на офіційному веб-сайті Агентства за посиланням http://saee.gov.ua/uk/consumers/derzh-pidtrymka-energozabespechenya/compensatsia ).
Станом на 10 січня п.р. механізмом пільгового кредитування скористалися 1629 сімей на загальну суму більше 28 млн. грн.
У 2015 році Агентством заплановано розширення переліку заходів, на які надаватиметься державна підтримка населенню. Так, ініціюється впровадження механізму відшкодування населенню частини тіла кредиту до 30% на встановлення склопакетів, придбання енергозберігаючих матеріалів, встановлення приладів обліку тощо.
Також механізм державної підтримки розроблено і для ОСББ. Проектом запропоновано відшкодування 40% суми кредитів на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. Державна підтримка надаватиметься на придбання енергозберігаючих двокамерних склопакетів для вікон, індивідуальних теплових пунктів, засобів обліку тепла і води, модернізацію систем освітлення у місцях загального користування тощо. Окрім надання співфінансування для підвищення енергоефективності в будівлях, проект сприятиме також збільшенню кількості ОСББ в країні (додаткова інформація розміщена на офіційному веб-сайті Агентства за посиланням http://saee.gov.ua/uk/events/previews/486 .
Загалом, у 2015 році на реалізацію вказаних програм пільгового кредитування передбачається спрямувати 343,5 млн. грн. державних інвестицій.
Крім того, у грудні 2014 року компанія "Греса-Групп" спільно з ПАТ "Укргазбанк" розробили кредитну програму на придбання енергозберігаючого обладнання та утеплення будівель (додаткова інформація розміщена на офіційному веб-сайті Агентства за посиланням http://saee.gov.ua/uk/pressroom/497 .
Кредитна програма призначена для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), юридичних та фізичних осіб-підприємців малого і середнього бізнесу та передбачає надання кредитів на термін до 3-х років під 3-11% річних. До товарів, на які надається кредит згідно з акційними умовами, відноситься опалювальне, енергогенеруюче, водонагрівальне та кліматичне обладнання, а також системи теплоізоляції
.

Переглядів: 546 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz