lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 19 » Проведено виїзну нараду на базі Базалійської селищної ради
16:35
Проведено виїзну нараду на базі Базалійської селищної ради

За ініціативи голови райдержадміністрації Юрія Маєвського в районі тривають щотижневі виїзди у місцеві громади. Сьогодні очільник району разом з робочою групою, в складі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, побував у Базалійській селищній раді.

Відкриваючи нараду Юрій Маєвський зазначив, що керівникам району та працівникам державних установ потрібно постійно зустрічатися з людьми на місцях, вирішувати їх проблемні питання.

У ході наради розглянуто ряд важливих питань, які наразі є досить актуальними для громади, а саме: про спрощений порядок надання населенню житлових субсидій; про надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства; про законодавчі зміни в Пенсійному забезпеченні у 2015 році; роз’яснення щодо запровадження Програми енергоефективності за участі «Ощадбанку»; про зміни тарифів на природній газ для населення; про податок на нерухоме майно.

Надано роз’яснення щодо Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». А саме, про порядок підготовки проектів рішень щодо добровільного об’єднання територіальних громад та вимоги до проектів рішень про їх об’єднання. Окреслено перспективний план та склад майбутньої Базалійської громади.

На виїзній зустрічі також обговорено наболілі питання жителів селища. Зокрема, щодо порядку оформлення субсидій на опалювальний сезон, присвоєння звання учасника бойових дій, виділення земельної ділянки, доходів від продажу житла, роботи Базалійського ФАПу, роботи ощадкас та поштового відділення, виділення коштів на придбання музичного обладнання для будинку культури та ін.

На всі поставлені запитання громадян надано змістовні відповіді, роз’яснено порядок їх вирішення.

Селищний голова Ірина Герасим’юк подякувала голові адміністрації Юрію Маєвському за змістовну нараду, роз’яснення проблемних питань, а також за ремонт дороги в селищі Базалія.

 

 

 

 

Переглядів: 644 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz