lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 6 » Проведено перевірку виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
17:01
Проведено перевірку виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
З метою підготовки питання «Про роботу виконкомів Борщівської та Карабіївської сільських рад щодо виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади» на розгляд березневого засідання колегії райдержадміністрації робочою групою, очолюваною заступником голови райдержадміністрації Олійником Л.П проведено перевірку виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомом Борщівської  сільської ради.
Оскільки заклади освіти на підвідомчій території сільської ради відсутні, особлива увага була приділена діяльності фельдшерських пунктів. Так, у обох медпунктах  індивідуальне газове опалення, встановлено металопластикові вікна, замінено двері, у медпункті с. Борщівка-централізоване водопостачання. Фельдшерські пункти забезпечені  необхідним медичним та холодильним обладнанням. У 2013 році на невідкладну швидку допомогу виділено1030 грн., що становить 3,0 грн на 1 жителя. В поточному році кошти для придбання ліків на невідкладну швидку допомогу не виділялись.
З метою організації змістовного дозвілля молоді, відродження національних традицій та розвитку художньої самодіяльності на підвідомчій території сільської ради   діють Борщівський сільський Будинок культури і бібліотека та Василівський сільський клуб.
Заклади культури в осінньо-зимовий період опалюються в міру потреби електричними калориферами, влітку проведений поточний ремонт приміщень. На виконання Указу Президента України від 11 квітня 2012 року № 257/2012 "Про додаткові заходи з підго­товки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка” в місцевій бібліотеці організовано тематичну виставку, присвячену творчості Кобзаря, також відбувся  і святковий концерт, присвячений ювілею.
Також виконкому сільської ради була надана консультативно-методична допомога щодо організації роботи із зверненнями громадян та ведення діловодства.
 
 
Відділ організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації
 
           
 





Переглядів: 732 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz