lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 1 » Проведено щотижневу нараду голови райдержадміністрації
12:55
Проведено щотижневу нараду голови райдержадміністрації

Сьогодні, 1 лютого, голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів щотижневу нараду за участі першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, керівників районних установ і організацій, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів  райдержадміністрації, селищного голови, представника ЗМІ.

Про стан пожежної безпеки та дорожньо-транспортну пригоду в районі проінформував начальник Теофіпольського РС ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Сергій Притула. Стосовно збалансованості статтей фінансування районного бюджету, потреб залучення коштів обласного бюджету інформувала заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Людмила Флерчук. Вона озвучила пропозиції подані селищним та сільськими головами, в яких зазначені об’єкти із кошторисною вартістю для співфінансування. Про стан призначення житлових субсидій для населення та фінансування районної програми по перевізниках району проінформувала присутніх Наталія Лебідь, керівник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. 

Під час наради обговорено ряд питань із забезпечення життєдіяльності району: підготовка до посівної кампанії, аналіз стану призначення субсидій, заготовка та підвезення дров для котельні, проведення ремонту в ЦПМСД, робота з комунальними підприємствами району, підготовка проектів програм на засідання сесії районної ради.

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук повідомила про процес оптимізації структурних підрозділів райдержадміністрації, центральної районної лікарні. Охарактеризувала процес підготовки до виїзних нарад по сільським та селищним радам району.

Очільник району зауважив про необхідність включення в порядок денний ведення виїзних нарад питань: про освоєння коштів сільськими  та селищними радами, процес децентралізації, проходження 7-ї хвилі мобілізації, резервування земельних ділянок для учасників АТО.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав завдання на поточний тиждень та ряд доручень відповідним керівникам установ району, структурним підрозділам райдержадміністрації.

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz