lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 1 » Діти - це цвіт Землі, майбутнє нашої країни
17:00
Діти - це цвіт Землі, майбутнє нашої країни

День Захисту дітей вже багато років відзначається на всій планеті, в цей день особливо гостро піднімається питання дитинства, а отже майбутнього у всесвітньому масштабі.

Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий скарб, безмежна радість і щастя. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

1 червня на центральній площі у Теофіполі за сприяння народного депутата України Андрія Шиньковича, підтримки районної державної адміністрації, районної та селищної ради проведено урочистості з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

Усіх присутніх на святі привітав голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, голова районної ради Віктор Лебединський, керівник громадської приймальні народного депутата України Андрія Шиньковича Володимир Довжук.

Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Юрій Маєвський привітав усіх зі святом, наголосив, що діти - це майбутнє України, фундамент нашої держави, висловив слова вдячності народному депутату України Андрію Шиньковичу за сприяння у проведенні даного заходу, адже потрібно докладати максимум зусиль, щоб діти фізично і творчо розвивалися, зростали здоровими і сильними, щоб у кожного з них було щасливе дитинство та побажав усім діткам міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Свято було продовжено танцювально-хореографічною програмою від найкращих колективів Теофіпольщини. Проведено конкурс дитячих візочків  у патріотичному стилі, конкурс дитячих малюнків на асфальті «Світ очима дитини». Також організовано виставку робіт учнів Теофіпольської дитячої художньої школи та будинку дитячої творчості «Містечко майстрів». Представлено концертно-розважальну програму «Я люблю країну Україну».

 

 

 

 

Переглядів: 624 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz