lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 29 » проведено захід з вшанування постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи
11:54
проведено захід з вшанування постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи
26 квітня 2013 року в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці  відправлено поминальну службу ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС,  після чого в залі музичної школи районного будинку культури  проведено захід з вшанування  постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, в якому взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Довжук, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Юрчук, представники установ району та громадськості. Працівниками районного будинку культури було представлено концертну програму. Шістьом учасникам аварії було вручено грамоти обласної та районної адміністрації та ради. Присутні в залі вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Виступаючи перед громадою голова адміністрації зазначив, що наслідки аварії на Чорнобильській атомній електростанції відчула і відчуває на собі вся країна, у тому числі і Теофіпольщина.
„З часу трагедії всього українського народу - катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції минуло 27 років. Чимало горя вона принесла в сім’ї ліквідаторів наслідків аварії та потерпілих від неї. Багатьох з тих, хто брав участь в боротьбі з атомом, що вийшов з-під контролю, уже немає серед нас. Незважаючи на час, який минув після Чорнобильської катастрофи, держава продовжує здійснювати виплати постраждалим від неї. Законом України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», постановами Кабінету Міністрів №936 від 20.09.2005 р., №562 від 12.07.2005 р., №649 від 20.04.2007 р. та іншими передбачено систему пільг та виплат чорнобильцям.      
У рамках соціальних ініціатив президента України(оголошених у березні 2012 р.), районна влада завжди намагається  йти назустріч ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС у вирішенні їх проблем.   Забезпечуються   соціальні  виплати, надаються  пільги, компенсації  та гарантії .  Проводиться позачергове безкоштовне обстеження громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та безоплатне придбання ліків за рецептами лікарів. На обліку в управлінні соціального захисту населення знаходиться 133 учасників ліквідації аварії та потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з них: I категорії – 17 чол., II категорії – 44 чол., III категорії – 36 чол., дітей, віднесених до категорії потерпілих – 30 чол., вдів чорнобильців – 6 чол.
І сьогодні,  завдячуючи соціальним ініціативам Президента України щодо соціального захисту кожного постраждалого внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, ми маємо надію, що Україна подолає наслідки катастрофи, забезпечить своїм громадянам щасливе життя під мирним небом, стане могутньою державою і займе своє почесне місце у суспільстві європейських народів. Переконаний, що спільними зусиллями ми зробимо все можливе для того, щоб віддячити за мужність, стійкість, наполегливість у подоланні труднощів, що випали на долю ліквідаторів аварії„- сказав очільник району, звертаючись до присутніх у залі.
Переглядів: 619 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz