lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 5 » Проведено засідання оргкомітету по підготовці та відзначенню в районі 69-річниці Перемоги у ВВв
15:47
Проведено засідання оргкомітету по підготовці та відзначенню в районі 69-річниці Перемоги у ВВв

5 травня за участю заступника голови райдержадміністрації Леонтія Олійника проведено засідання оргкомітету працівників відділу культури району. Під час засідання було розглянуто заходи по підготовці та відзначенню в районі 69-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

За підсумками проведення оргкомітету було вирішено провести обстеження умов життя інвалідів, учасників бойових дій, ветеранів, членів сімей загиблих воїнів; звернути особливу увагу на одиноких ветеранів, врахувати їх пропозиції, прохання, зауваження, при необхідності надати їм допомогу; впорядкувати місця поховань жертв війни, учасників партизанського руху, обелісків, пам’ятників, окремих могил воїнів-визволителів, пам’ятників загиблим воїнам-односельчанам; звернути особливу увагу на героїко-патріотичне виховання учнівської молоді; забезпечити в населених пунктах району проведення урочистих і меморіальних заходів (мітингів-реквіємів з покладанням квітів до пам’ятників жертвам фашизму, урочистих зборів, святкових концертів), присвячених Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.; організувати 9 травня проведення в смт. Теофіполь урочистого мітингу з покладанням вінків і квітів до пам’ятника загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

Спільно з керівниками агроформувань, підприємств та організацій району вирішити питання матеріальної допомоги та вручення пам’ятних подарунків ветеранам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. та вдовам загиблих воїнів. Забезпечити у бібліотеках організацію тематичних виставок з історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. та поповнення музейних експозицій. Головам первинних ветеранських організацій створити лекторські групи з числа учасників війни, учасників бойових дій, дітей війни, ветеранів військової служби, ветеранів праці, організувати їх виступи в трудових колективах, школах району з метою патріотичного виховання молоді. Постійно приділяти увагу щодо забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни кваліфікованою медичною допомогою, приділити особливу увагу тим, які проживають у сільській місцевості.

Також, було звернено особливу увагу щодо забезпечення ветеранів війни, учасників бойових дій належним лікуванням в усіх лікувальних закладах та забезпечення необхідними ліками, фінансування безкоштовних рецептів, забезпечення інвалідними візками, слуховими апаратами, зубопротезування.

 

 

 

 

 

Переглядів: 637 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz