lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 24 » Проводиться огляд установ і закладів культури району
08:52
Проводиться огляд установ і закладів культури району

Архівним відділом Теофіпольської районної державної адміністрації проводиться огляд на краще забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в установах і закладах культури. Конкурс проводиться на підставі спільного наказу Державного архіву Хмельницької області та управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації від 10.10.2014 № 202-н/54 “Про створення організаційного комітету з проведення огляду на краще забезпечення збереженості документів Національного фонду та стану діловодства в установах та закладах культури Хмельницької області”. В огляді беруть участь всі установи галузі культури району.

Метою огляду є здійснення моніторингу роботи служб діловодства, експертних комісій та архівних підрозділів установ і закладів культури для узагальнення передового досвіду та вдосконалення діловодства і архівної справи в районі.

На територіальному рівні відповідальні за проведення огляду: начальник архівного відділу райдержадміністрації Поліщук Світлана Анатоліївна та начальник відділу культури райдержадміністрації Філик Лідія Іванівна. Архівним відділом подається щоквартально  інформація про стан проведення огляду до обласного оргкомітету Держархіву області.

В огляді на краще забезпечення збереженості документів НАФ та стану діловодства в  закладах культури  району беруть участь: відділ культури Теофіпольської райдержадміністрації- начальник Філик Л.І., Теофіпольський районний будинок культури – директор Науменко Т.О., Теофіпольська дитяча музична школа – директор Чернікова Л.Т., Теофіпольська дитяча художня школа – директор Левицька О.І., Теофіпольська центральна районна бібліотека – директор Рудик С.А., Теофіпольська міська бібліотека – Ящук Н.В.,  Теофіпольська районна бібліотека для дітей – Конвалюк Н.В., Базалійська міська бібліотека для дорослих – Халюта Н.М., Базалійська міська бібліотека для дітей – Герасим´юк Н.П. та сільські бібліотеки району.

Усі керівники закладів культури з наказом про проведення огляду в даній галузі ознайомлені. Умови конкурсу затверджено протоколом засідання оргкомітету з проведення огляду від 22 січня 2015 року №2.

 Заповненні анкети-запитальник закладами культури і подані в обласний оргкомітет (до Держархіву області) до 01 липня 2015 року для попереднього ознайомлення із станом справ.

Розробили номенклатури справ на 2015 рік та  погодили їх на ЕПК Державного архіву  Хмельницької області №08 від 11 червня 2015 року сільські бібліотеки, а саме: Бережинецька, Великолазучинська, Малолазучинська, Волицька, Волиця-Полівська, Воронівецька, Гаврилівська, Медисівка, Гальчинецька, Єлізаветпіль, Новоіванівка, Ільковецька, Колісецька, Карабіївська, Кунчанська, Лідихівська, Заруддянська, Строковецька, Троянівська, Михиринецька, Михнівська, Новоставецька, Коровєнська, Олійницька, Колковецька, Ординецька, Лютарівська, Поляхівська, Кузьминецька, Святецька, Лисогірська, Турівська, Човгузівська, Шибенська, Ульянівська.

 Розроблено індивідуальну номенклатуру справ на 2015 рік та  індивідуальну інструкцію з діловодства установ і закладів культури, взявши за основу Примірну інструкцію з діловодства, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242, все діловодство приведено у відповідність до неї та ДСТУ 4163-2003 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації з дотримання вимог до оформлення документів. Складенені  та погодженні з ЕПК змістовні історичні довідки про створення установ закладів культури з дотриманням вимог.

 Для проведення експертизи цінності документів створено експертні комісії в кожному закладі та розроблено положення про їх діяльність. Видано накази про склад експертної комісій, визначено відповідальну особу за ведення діловодства та архівного підрозділу закладу культури.

 За підсумками огляду оргкомітет Державного архіву Хмельницької області і управління культури, національностей та релігій Хмельницької облдержадміністрації відзначить грамотами кращих працівників відповідальних за забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду та стану діловодства в Хмельницькій області.

 

                                                                                                         Архівний відділ Теофіпольської РДА

 

Переглядів: 774 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz