lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 2 » Розглянуто важливі питання суспільного значення
08:11
Розглянуто важливі питання суспільного значення

1 червня голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук взяв участь у засіданні шостої сесії обласної ради сьомого скликання.

Депутати затвердили порядок денний, який включає майже півтора десятка питань. Причому, обранці погодили спочатку розглянути проекти рішень щодо звернень до центральних органів влади.

Так, більшістю голосів прийнято Звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Прем’єр-міністра України, Державного агентства рибного господарства України щодо проблеми нераціонального використання рибних ресурсів, браконьєрства, незаконного вилову риби у річці Дністер.

Прийнято Звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України щодо необхідності укладання договорів про розподіл повноважень між Кабінетом Міністрів України, обласними державними адміністраціями та обласними радами.

Занепокоєння з приводу оприлюдненого проекту Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік в аграрному секторі щодо остаточного скасування спеціального режиму ПДВ для аграрного сектору слугувало прийняттю відповідного Звернення до Президента України, Прем’єр-Міністра України і Голови Верховної Ради України.

Крім цього, прийнято Звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України та Голови Верховної Ради України щодо скасування підняття ціни на газ для населення України. Також підтримали Звернення до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, прокуратури та управління Служби безпеки України в області щодо перевірки законності передачі земельних ділянок у приватну власність, зокрема 12 ділянок, які розташовані на території комунального підприємства «Аеропорт Хмельницький».

Депутати одноголосно підтримали Звернення про визнання учасників Антитерористичної операції (бійців добровольчих формувань «Айдар», Добровольчий український корпус «Правий сектор», «Українська добровольча армія», «Батальйон ОУН» та інших), які брали та продовжують брати безпосередню участь у проведенні антитерористичній операції на сході України. Дане

 

Також, затверджено нову структуру та чисельність виконавчого апарату обласної ради.

Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=6032

Переглядів: 681 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz