lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 25 » Розширене засідання колегії
14:48
Розширене засідання колегії
Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації  відбулось розширене засідання  колегії районної державної адміністрації.
На порядок денний виносились такі питання:
Про підсумки соціально-економічного розвитку району за 1-ше півріччя 2013 року доповідав заступник голови районної державної адміністрації Олійник Леонтій Петрович
За І півріччя 2013 року промислової продукції вироблено на сум 2,1 млн. грн., що становить 106.1%  до відповідного періоду минулого року. Це обсяги ПП «Добрий хліб». Протягом звітного періоду підприємством вироблено 644 тонн хлібобулочних виробів, що становить 101,1% до аналогічного періоду 2011 року.
Обсяг реалізованої промислової продукції за І півріччя 2013 року становить 45,8 млн. грн., що становить 58,5 % до минулого року. Обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на  одиницю населення становить 1659 грн.
Причиною зменшення реалізації промислової продукції є зменшення оптово-відпускної ціни на цукор в порівнянні до минулого року. Протягом 1півріччя 2013 року оптово-відпускна ціна на цукор становила 4,90 грн. за 1 кг, тоді як за відповідний період  минулого року- 5,90 грн. Для аналізу - за І півріччя 2013року по цукровому заводу  реалізовано продукції на суму 17,8 млн. грн., тоді  як за І півріччя 2012 року – 46,9 млн. грн
Рівень оплати за спожиту електроенергію за І півріччя 2013 року становить 99,6 %, в тому числі за червень - 100,1 %. Найбільшими боржниками є: Теофіпольське  ВУЖКГ – 67,1 тис. грн., Базалія ККП- 36,1 тис. грн., районна дирекція кіномережа – 1,9 тис. грн.
За І півріччя 2013 року рівень оплати за спожитий природний газ становить 107,8%., в тому числі за червень – 102,6 %.
Обсяги виробництва валової продукції сільського господарства стабільно зростають з кожним місяцем. Так, за підсумками І півріччя 2013 року господарствами району було вироблено продукції на суму 47,3 млн. грн., що становить 101,4 % до відповідного періоду минулого року.
Станом на сьогоднішній день по всіх категоріях господарств району скошено та обмолочено 6,5 тис. га ранніх зернових культур, що становить 32% до запланованого, намолочено 26,1 тис. тонн зерна, при середній урожайності 40,2 цнт/га. Зокрема, скошено та обмолочено 4,7 тис. га озимої пшениці, намолочено 20,6 тис. тонн зерна, урожайність становить 43,9 цнт/га. Завершено обмолот озимого ячменю на площі 1,2 тис. га, при середній урожайності 32,8 цнт/га, намолочено 4,0 тис. тонн зерна. Завершено обмолот ріпаку, обмолочено 752 га і намолочено майже 2,0 тис. тонн зерна при середній урожайності 25,9 цнт/га. В стадії завершення  обмолот гороху, намолочено 1,5 тис. тонн зерна при середній урожайності 26,1 цнт/га. Розпочато обмолот ярого ячменю і озимого жита.
Відповідна робота  в районі  проводиться по нарощування поголів'я сільськогосподарських тварин, та покращенню їх продуктивних якостей. Так, протягом 2013 року в сільськогосподарських підприємствах району було проведено:  реконструкцію молочнотоварної ферми в ТОВ «Україна 2001» с. Бережинці,в с. Волиця Польова встановленням  молокопроводів на 400 корів та в с. Воронівці на 200 голів, де на сьогоднішній день проводиться комплектація дійного стада з розширенням поголів’я до 1000 корів, як за рахунок власного відтворення так і за рахунок закупівлі поліпшених телиць від населення. Для нарощування поголів’я свиней товариством «Україна 2001» проведено  реконструкції свинокомплексу в смт. Базалія для утримання 700 основних свиноматок, ведеться робота по будівництво цеху дорощування поросят та відгодівельного поголів’я  на 7,5 тис. голів.
У процесі роздержавлення та приватизації земель у районі  набули право на земельну частку (пай)  15852 громадянина.
15837 громадянам оформлено державні акти на право власності на земельні ділянки.
Реформування земельних відносин на селі дало можливість  13465 громадянам оформити  орендні відносини  з сільськогосподарськими виробниками  на  загальну площу 31,9,0 тис. га  і отримувати  майже 19,0 млн. грн. орендної плати.
Орендна плата за пай в 100% договорів  складає не менше  3% і більше їх вартості. Середня  орендна плата за 1  пай складає 1413,6 грн.
В усіх 55 населених пунктах району  проведено первинну грошову  оцінку, також у 2013 році проведено повторну грошову оцінку у 43 населених пунктах.До зведеного бюджету за І півріччя 2013 року надійшло коштів в сумі 16,0 млн. грн., що становить 104,5% від прогнозних показників.
До місцевого бюджету надійшло коштів в сумі 13,2 млн. грн. Виконання становить 106,3%, додатково надійшло  788,3 тис. грн., темп росту до минулого року складає 116,7%.
Аналізуючи виконання основних завдань соціально-економічного розвитку району, перший заступник зазначив, що  більшість показників в районі  виконуються.
Разом з тим, потрібно спрямувати всі зусилля на своєчасне проведення жнив, наповнення бюджету, збільшення заробітної плати, створення нових робочих місць, забезпечення стабілізації в галузі тваринництва,  забезпечення 100% оплати підприємств житлово-комунального господарства за спожиті енергоносії, зменшення боргів населення за житлово-комунальні послуги, покращення фінансування закладів соціальної сфери.
Про стан підготовки матеріально-технічної бази закладів освіти району до нового навчального року доповідав начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Пасєка Анатолій Павлович.
На підставі статей 6, 22, 42 Закону України „Про місцеві державні адміністрації,  заслухавши та обговоривши інформацію начальника  відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, роботу відділу по підготовці закладів освіти району до нового 2013/2014 навчального року вважати задовільною.
З метою створення належних умов для здобуття неповнолітніми загальної середньої освіти, сталої діяльності дошкільних та позашкільних навчально-виховних закладів начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Пасєці А.П. забезпечити:
Завершення підготовки приміщень закладів освіти до нового навчального року, у тому числі облаштування в дошкільних закладах внутрішніх санвузлів, забезпечення належних матеріально-технічних умов для опти­маль­ної організації навчально-виховного процесу в закладах освіти протя­гом нав­чального року.
Вжиття невідкладних заходів щодо завершення підготовки котелень закладів освіти до опалювального сезону та забезпечення навчальних закла­дів твердим паливом, вжиття заходів щодо забезпечення дошкільних навчальних закладів та шкіл І ступеня, позашкільних навчальних закладів комп’ютерною технікою за рахунок коштів місцевих бюджетів.
До 25 вересня поточного року проаналізувати стан охоплення дітей дошкільною освітою та вжити заходів до стовідсоткового залучення дітей п'ятирічного віку до різних форм дошкільної освіти;
Забезпечити виконання заходів по економії енергоресурсів, визначити ліміт на електроенергію з урахуванням реальних потреб на 2013/2014 навчальний рік, забезпечити підвезення учнів до закладів освіти шкільними автобусами, забезпечити контроль за організацією раціонального харчування дітей та дотриманням норм харчування та продовжити роботу Центрального освітнього округу.
Про стан виконавської дисципліни в органах виконавчої влади у ІІ кварталі 2013 року інформувала       завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Сорока Людмила Василівна.
На виконання доручення Президента України від 14.05.2010 № 1-1/919, постанови Кабінету Міністрів України від 18.05.2011 № 522 "Про затверд­ження Методики проведення оцінки ефективності здійснення органами ви­конавчої влади контролю за виконанням завдань, визначених законами Ук­раїни, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Прези­дента України та Кабінету Міністрів України”, доручень Прем’єр-міністра України від 19.05.2010 № 27554/2/1-10 та від 02.07.2010 № 40056/0/1-10 щодо аналізу виконання законів України, постанов Верховної Ради України, актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, рішень голови облдержадміністрації та районної державної адміністрації проведено аналіз виконання документів відділами апарату, структурними підрозділами райдержадміністрації, які перебували на виконанні протягом ІІ кварталу 2013 року.
Встановлено, що управління, відділи, інші структурні підрозділи райдержадміністрації реалізують конкретні заходи, спрямовані на поліпшення управлінської діяльності, зміцнення виконавської дисципліни, акцентуючи увагу на виконання положень Конституції України, вимог Законів України, актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня, власних рішень, обласних і районних програм соціально-економічного та культурного розвитку. Більш вимогливим став контроль за проходженням та виконанням документів.
Райдержадміністрацією постійно вживаються заходи щодо підвищення рівня виконавської дисципліни на місцях, посилення контролю за виконанням завдань, визначених законодавством України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України і власними розпорядчими документами.
Протягом ІІ кварталу 2013 року проведено три засідання колегії районної державної адміністрації, на яких розглянуто 11 запланованих  питань та 2 додатково внесених за розпорядженнями голови райдержадміністрації.
Зокрема, обговорено питання щодо ефективності заходів, які вживаються для забезпечення боротьби зі злочинністю та корупцією, підготовки оздоровчої кампанії «Літо-2013», виконання програми підвищення енергоефективності на 2012-2015 роки, підведено підсумки проходження опалювального сезону 2012/2013 років та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 року, проаналізовано стан погашення заборгованості зі сплати внесків до Пенсійного фонду України в район, стан виконавської дисципліни, роботу виконкомів Воронівецької та Святецької сільських рад щодо виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади, тощо.
Переглядів: 802 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz