lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Жовтень » 29 » Розширене засідання колегії облдержадміністрації
11:00
Розширене засідання колегії облдержадміністрації

Перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський взяв участь у черговому розширеному засіданні колегії обласної державної адміністрації під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина.
На порядок денний винесені питання щодо підсумків соціально-економічного розвитку області за січень-вересень 2014 року та стану розвитку позашкільної освіти в області.
Перш ніж перейти до розгляду питань, Олександр Сергійович привітав усіх учасників колегії ОДА із 70-річчям визволення України від фашистських загарбників. «Згадаймо про тих, хто мужньо і стійко боровся з ворогами на фронтах, у підпіллі, національно-патріотичних формуваннях, трудився в тилу. Схожі виклики, на жаль, сьогодні постали перед Україною знову. Учасники антитерористичної операції на сході нашої країни відвойовують право на незалежність та свободу. Святою справою для нас, нащадків, є обов’язок відстояти мир та не звернути з обраного шляху», - сказав посадовець.
Перейшовши до розгляду запланованих питань, першим про підсумки соціально-економічного-розвитку області за 9 місяців 2014 року проінформував директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Драч Ю.В. За його словами, протягом січня – вересня 2014 року облдержадміністрацією вживалися необхідні заходи щодо забезпечення належного життєвого рівня населення та збереження стабільної суспільно-політичної ситуації, розвитку регіону в цілому.
 В області за звітний період на 15 % зросло виробництво продукції сільського господарства у всіх категоріях господарств проти січня-вересня 2013 року. Обсяг експорту товарів за січень-серпень 2014 року становить 276,5 млн. доларів США, обсяг імпорту – 232,6 млн. доларів. У січні-червні 2014 року в економіку Хмельницької області іноземними інвесторами вкладено 1,6 млн. доларів США прямих інвестицій, загальний обсяг яких на 01 липня 2014 року становив 212.6 млн. доларів.
Протягом вересня вдалося скоротити борг з виплати заробітної плати на понад 1,6 млн. гривень.
жовтня 2014 року до опалювального сезону підготовлено усі 580 котелень, 795 шкіл, 728 дитячих садочків, 53 лікарні та 4584 житлових будинки.
В області вживаються заходи щодо поліпшення ситуації на ринку праці, продовжується реформування системи охорони здоров’я.
Щодо стану розвитку позашкільної освіти в області доповів директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Фасоля О.І.
На Хмельниччині функціонує 73 комплексних і профільних позашкільних навчальних заклади системи освіти. Минулоріч відбулося значне зростання контингенту вихованців в області. Основним чинником позитивної тенденції у залученні дітей до здобуття позашкільної освіти є цілеспрямована робота зі створення відповідних умов для дітей сільської місцевості шляхом розвитку мережі філій позашкільних навчальних закладів обласного і районного підпорядкування та відкриття гуртків на базі навчальних закладів сільської місцевості. В окремих районах області відповідно до програм підвозу дітей до школи забезпечується підвіз вихованців до позашкільних навчальних закладів. Створено систему інформаційно-методичного забезпечення діяльності позашкільних навчальних закладів області через організацію і проведення профільних семінарів-практикумів.

За матеріалами Хмельницької ОДА

 

Переглядів: 593 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz