lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 25 » Розширене засідання колегії районної державної адміністрації.
12:41
Розширене засідання колегії районної державної адміністрації.
25 квітня 2013 року в залі засідань районної ради відбулося чергове розширене засідання колегії районної державної адміністрації, участь в якому прийняли керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські, селищні голови, керівники агроформувань, установ та організацій району. Також, на колегії був присутній депутат обласної ради Василь Мастій.
Вів засідання голова райдержадміністрації Володимир Довжук.
Згідно порядку денного першим звітував начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації А.Шклярук „Про благоустрій району”.
Про стан погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України звітував О.Куцоконь.
Про надання соціальних послуг та обслуговування одиноких громадян доповідав директор Теофіпольського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
Про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації доповідала завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації Л.Сорока.
Підводячи підсумки засідання колегії голова райдержадміністрації В. Довжук зокрема звернув увагу присутніх на те, що держава стимулює зростання сільгоспвиробництва, що вирішить проблеми працевлаштування на селі і сприятиме розвитку сільських територій. Один з механізмів підтримки – допомога у створенні сільських кооперативів. Президент України Віктор Янукович неодноразово підкреслював, що впровадження держполітики реформування вітчизняного сільськогосподарського виробництва повинно вже найближчим часом дати серйозні результати у розвитку сільських територій і поліпшення рівня життя українських селян. У цьому контексті було поставлено завдання зробити все необхідне для розвитку нового кооперативного руху на селі, яке має стати важливим елементом структурної перебудови сільського господарства. Адже, сільський кооперативний рух – це рішення трьох ключових проблем: створення нових робочих місць, зростання аграрного виробництва, технічне переозброєння АПК.
З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.

Переглядів: 640 | Додав: art1288 | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz