lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 27 » Схід-захід
16:39
Схід-захід
25 травня в Теофіполі відбулась зустріч представників територіальних громад м.Докучаєвська Донецької області та Теофіпольського району Хмельницької області під гаслом  „Схід-Захід”.
Перед урочистою частиною делегація відвідала храм Іоанна Кронштадського на цукровому заводі, де благочинний Теофіпольського округу Сергій Філик провів подячний молебен. На знак шани та подяки благочинний вручив Докучаєвському міському голові Ігору Скорбіліну ікону Почаївської Божої Матері, а він в свою чергу, вручив благочинному ікону Святогорської божої Матері.
Урочисті збори представників територіальних громад, підписання Угоди про партнерські стосунки та співпраці між територіальними громадами Теофіпольського району Хмельницької області та міста Докучаєвська Донецької області відбулись у залі засідань районної ради за участі керівників району, депутатів району,  керівників місцевого самоврядування, начальників структурних підрозділів та відділів райдержадміністрації.
По закінченні офіційної частини зустрічі, делегація з м Докучаєвська разом з представниками від Теофіпольської громади, поклали квіти до пам'ятників Загиблим воїнам та воїнам–афганцям, відвідали храм Покрови Пресвятої Богородиці та вирушили до  спортивного комплексу Теофіпольського цукрового заводу, де  відбулись спортивні змагання; футбол;  плавання; гирьовий спорт;  настільний теніс.
Також,  вихованцями дитячої художньої школи та районним будинком творчості, була проведена виставка виробів народних умільців. Страви української  національної кухні представляли сільські, селищні ради. Закладами художньої творчості було проведено  святковий концерт, в якому взяли участь «Козаки Поділля», художні колективи Теофіпольського району та міста Докучаєвська.
З вітальними словами до гостей звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко, який  висловив слова щирої вдячності Докучаєвській громаді за візит на нашу Подільську землю. Особливо за те, що вони привезли дітей. Адже, як відмітив Вадим Дмитрович,  у дітей повинне бути дитинство. Діти мають рости здоровими, творчо розвинутими. І ця зустріч, якраз гарний приклад для наслідування іншим громадам. Адже, Україна у нас одна і діти – це наше майбутнє, - сказав перший заступник у своєму зверненні до гостей.

На завершення святкової зустрічі було проведено молодіжну дискотеку та святковий феєрверк.





















Переглядів: 731 | Додав: art1288 | Рейтинг: 4.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz