lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Травень » 31 » Соціальні ініціативи Президента України - курс на якісні зміни життя людей
10:00
Соціальні ініціативи Президента України - курс на якісні зміни життя людей
На сьогодні у населених пунктах району проходять звіти сільських, селищних голів перед громадою за проведену протягом 5-ти місяців поточного року та активізацію робіт, передбачених на виконання заходів місцевих Програм соціально-економічного та культурного розвитку підвідомчих територій.
Нещодавно про свою роботу прозвітувала і Мельник О.Г., Ординецький сільський голова, яка інформувала присутніх про підсумки  роботи виконкому сільської ради, проведення місячника санітарної очистки та благоустрою підвідомчої території, та актуальні питання, вирішення яких першочергово ставить перед собою.
Так, під час проведення місячника в населених пунктах сільської  ради ліквідовано 4 несанкціонованих смітники; приведено в належний санітарний стан прилеглу територію біля пам'ятників полеглим воїнам в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, розчищено вулиці Центральна, Шкільна, Верхні садиби с. Ординці,  вул..Новосілка с. Лютарівка від дикоростучих кущів; розчищено від дикоростучих дерев і кущів 2 старих і 2 нових кладовища; приведено в належний санітарний стан прилеглі території біля закладів соціально-культурної сфери; проведено планову хлорацію криниць і водопроводу загального користування; прогрейдеровано дорогу по вул.Лісній та Центральній; впорядковано в'їзний знакв населені пункти;
проведено поточний ремонт автобусних зупинок; прибрано 1 км дороги Ординці- Василівка; частково впорядковано звалище побутових відходів.
На Дні Довкілля працювало 14 чоловік, які перебувають на обліку у центру зайнятості та 40 чоловік працівників соціальної сфери. Проте заспокоюватись на досягнутому не варто: починають заростати бурянами придорожні смуги, недіючі кладовища. Також необхідно активізувати роботу і щодо ремонту доріг комунальної власності: сьогодні, на рахунках сільської ради знаходиться 11 тис.грн коштів державної субвенції, передбачених на ремонт доріг.
За 4 місяці поточного року виконано дохідну частину місцевого бюджету: при плані 25,2 тис.грн фактично надійшло 27,1 тис грн. (107,5 %).
Також увагу присутніх було звернено на проведення літньої оздоровчої кампанії, діяльності закладів культури, освіти та медицини, розташованих на підвідомчій території.
Виступ сільського голови переплітався із соціальними ініціативами Президента України, спрямованих на покращення життя людей. Більш детальніше щодо втілення соціальних ініціатив у сфері соціального захисту населення жителів Ординець   ознайомила начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Король Т.Ф., у сфері земельних відносин-провідний спеціаліст сектору державного земельного кадастру відділу Держкомзему у Теофіпольському районі Рожок В.П.; які і дали відповіді на питання, які турбували присутніх у залі.
Переглядів: 621 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz