lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 13 » Сприяння формуванню здорового способу життя у підростаючого покоління.
12:06
Сприяння формуванню здорового способу життя у підростаючого покоління.
Об’їзд спортивних споруд і майданчиків загальноосвітніх шкіл району (Теофіпольська ЗОШ І – ІІІ ст. № 1, Теофіпольська ЗОШ І – ІІІ ст.№2, Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст. - гімназія», Новоставецька ЗОШ І – ІІІ ст.) здійснив перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський з метою популяризації в районі здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом та на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти - майбутнє України». Під час поїздки посадовець ознайомився зі станом спортивних майданчиків та їх функціонуванням.
Керівництво держави послідовно дотримується узятих зобов’язань щодо гарантування соціальних стандартів. Нові соціальні ініціативи Глави держави спрямовані на покращення захисту та розвитку сім'ї та дитини є логічним  продовженням нової соціальної політики. Так, у рамках виконання соціальної ініціативи «Діти – майбутнє України» передбачено  модернізацію спортивних майданчиків у навчальних закладах.
В закладах галузі освіти району за літній період проведені роботи щодо будівництва, облаштування та впорядкування спортивних майданчиків і спортивних залів.
«Ми дійсно бачимо, що з часом дитячі спортивні майданчики руйнуються, – зазначив Петро Вільшинський. – Тому одним із завдань ми визначили оновлення застарілих спортивних майданчиків загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, а також збереження існуючих спортивних майданчиків та їх належне функціонування. Сподіваємося, що це сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя».
Також, за словами першого заступника голови РДА, поряд з модернізацією, відновленням та будівництвом нових спортивних майданчиків не варто забувати про необхідність утримання спортивних майданчиків у належному стані, прибирання їх та прилеглої території.
Перший заступник голови райдержадміністрації особливо відмітив Теофіпольську ЗОШ І-ІІІ № 2 ступенів та Теофіпольську ЗОШ №1, які інтенсивно працюють в даному напрямку. Зокрема, в школі №2 облаштовано волейбольну площадку, встановлено турніки, бруси, відновлено баскетбольний майданчик, працює великий спортзал, оновлено спортінвентар.
«Сприяння формуванню здорового способу життя у підростаючого покоління, забезпечення дітей необхідними умовами для їх повноцінного розвитку – це і є справжня турбота про наших дітей, які завтра будуть творити майбутнє України», - сказав Петро Григорович.
   Нагадаємо, що для розвитку видів спорту в районі функціонують 2 стадіони, 68 спортивних майданчиків, 17 футбольних полів, 5 стрілецьких тирів, 19 спортивних  залів, 1 плавальний  25-ти метровий відкритий басейн,  14 пристосованих приміщень.
Переглядів: 737 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.0/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz