lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 27 » «СТОП НАСИЛЛЮ!»
17:53
«СТОП НАСИЛЛЮ!»
Проблема профілактики насильства в сім’ї є актуальною для нашої країни  і кожного громадянина, оскільки її суть у порушенні прав людини і прав члена родини в сім’ї.
Впродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України, в т. ч. в Теофіпольському районі,  проходить акція "16 днів проти насильства”, метою якої є привернення уваги громадськості до проблем насилля в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. А також допомога родинам, особливо – молодим, уникнути цього негативного явища.
У рамках цієї акції  днями для учнів 9 – 11 класів фахівцем із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Грабар С.А. було проведено профілактичний захід на тему: «Стоп насиллю!».
Під час лекції фахівець намагалася застерегти підлітків від фізичного, психічного, сексуального та морального насильства; консультувала щодо відповідальності при проявах насилля. Були також надані практичні рекомендації щодо особистої поведінки  в критичних ситуаціях, відзначені можливі шляхи захисту особистих прав, поради як самому не стати жорстоким до ближнього.
Проведений захід мав позитивний вплив на свідомість учнів. За допомогою знайомства з текстами нормативно-правової бази підлітки мали змогу глибше зрозуміти проблему насильства в цілому і більше усвідомити свою роль у боротьбі з ним.
Віддзеркалені проблеми з реально наведеними фактами життя ще раз змусили підлітків задуматися: про життя; про взаємоповагу та позитивне ставлення один до одного; чому близькі, дорогі люди бувають такими жорстокими?; чому любов, доброту, терпіння пускають під укіс; чому над дітьми знущаються, їх б'ють і вони виростають душевно  понівеченими...
Теофіпольський районний центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді



 
Переглядів: 890 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz