lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Свято Першого звоника
14:19
Свято Першого звоника

Першовересень – свято всенародне. Батьки сповнені турбот про долю своїх дітей, педагоги визначають перспективи переходу на новий зміст і структуру навчання. День Знань цьогоріч видався, на радість дітворі, вчителям та батькам, гожим і теплим. В низці навчальних закладів району на урочистих лінійках побували голова райдержадміністрації, його заступники, голова районної ради, керівники установ. В нинішньому році за шкільні парти району сіли 2960 учнів, з яких – 278 першокласників.

Голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський взяв участь у проведенні свята Першого звоника у Теофіпольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.  Святкову лінійку з нагоди свята відвідали митрофорноий протоієрей, настоятель церкви праведного Іоанна Кронштадського отець Сергій Філик, вчителі, учні школи та їх батьки.

Голова райдерадміністрації привітав школярів зі святом, побажав міцного здоров'я, впевненості у власних силах, відвертого прагнення до нових знань. Наголосив, що успіх кожної людини залежить від наполегливої праці. Побажав молодому поколінню гарно навчатися та здобути в подальшому високих досягнень, а вчителям висловив вдячність за кропітку працю.

Також, Юрій Маєвський подякував народному депутату України, представнику політичної сили «За конкретні справи» Андрію Шиньковичу, генеральному директору ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Вадиму Лейві, голові районної політичної організації «Народний фронт», приватному підприємцю Михайлу Тєнєнєву. Всім тим, хто приділяє значну увагу розвитку галузі освіти району, наданні матеріалів для ремонту класів загальноосвітніх шкіл району, матеріально-технічному забезпеченню навчальних закладів.

Після проведення свята пролунав перший дзвінок і на учнів школи чекали уроки в оновленій школі.

 

 

Переглядів: 612 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz