lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 9 » Теофіпольський район з робочою поїздкою відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус
12:09
Теофіпольський район з робочою поїздкою відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус

9 липня 2014 року Теофіпольський район з робочою поїздкою відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.

Першою зупинкою керівника області  було ТзОВ «Україна 2001» «Елеватор». З роботою підприємства гостів ознайомив Олександр Камінський  - виконавчий директор  ТзОВ «Україна 2001» та зазначив, що  відмінне насіння – запорука щедрого врожаю, тож новітній елеватор обладнаний  відповідно усіх світових стандартів, як гарантія відмінної продукції. Елеватор, що працює на Теофіпольщині, вміщує у собі майже 50 тисяч тонн продукції, проте як кажуть господарники Товариства " Україна - 2001" це далеко не останні показники. Цьогоріч "Насіннєвого гіганта" добудували, цим же збільшаться обсяги зберігання зерна.

Леонід Іванович здійснив  поїздку на поля ТзОВ «Святець». Сьогодні товариство, яке очолює Василь Мастій – одне з найпотужніших агроформувань Теофіпольського району, що забезпечує до 20% валу сільськогосподарської продукції району. Тут обробляють 5,2 тис. га ріллі. У господарстві в сезон працює до 500 чоловік. Роботи вистачає – в полі, на фермах, на цегельному заводі, в будівельних бригадах, на млині, у пекарні. На сьогодні підприємство завершує збір озимого ріпаку, який завозять на зберігання до складу товариства, також розпочато збір гороху.

Побував керівник області в Центрі надання адміністративних послуг Теофіпольської райдержадміністрації. З роботою ЦНАПу гостів ознайомила Галина Сторожук - завідувач сектору надання адміністративних послуг. Вона, зокрема, зазначила, що основними завданнями ЦНАПу є організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень; спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання; забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг.

 Черговою зупинкою був недобуванний районний будинок культури, будівництво якого розпочато ще за радянських часів, але через об’єктивні причини будівництво призупинено. Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук та голова районної ради Віктор Лебединський просили голову облдержадміністрації посприяти у виділенні коштів на цей об'єкт. Як варіант було запропоновано ввести в експлуатацію окремо спортзал, який би діти могли одразу використовувати.

Також, Леонід Прус відвідав СГ ТзОВ «Волиця».  Гості завітали до Волицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Слід зазначити, що школа побудована за новітніми технологіями, у школі зроблено сучасний ремонт, обладнано для навчання ком’ютерний клас, спортзал, актовий зал.

Одним із мальовничих куточків с. Волиця є оздоровчо-розважальний комплекс, який знаходиться у надзвичайно мальовничому місці: серед старовинного лісопарку, на березі великого, чистого, прозорого ставка, з роботою якого гостів ознайомив директор господарства Олександр Куцоконь. Для наймолодших гостей тут обладнаний чудовий дитячий майданчик, з гойдалками, каруселями, гірками та атракціонами. Поруч – пісчаний пляж зі зручним виходом до води, спортивний майданчик, дерев’яні будиночки для пікніків.Є у комплексі і зоокуточок з екзотичними тваринами та птахами із різних частин світу. Це лами, альпаки, ослики, поні, бурі ведмеді та павичі.


 

 

 

  

 

 

Переглядів: 1388 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz