lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 17 » Триває районна естафета пам"яті «Подвиг народний житиме у віках»
16:08
Триває районна естафета пам"яті «Подвиг народний житиме у віках»
Днями заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник взяв участь у проведенні районної естафети пам’яті «Подвиг народний житиме у віках» з нагоди відзначення 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні у с. Волиця-Польова.
Волице-Полівська сільська рада прийняла проведення естафети пам’яті від Поляхівської сільської ради.
Урочистий захід було розпочато біля пам’ятника загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. Загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника. Також, місцевий священик відслужив панахиду за усіх загиблих на полі бою та померлих ветеранів. На мітингу-реквієму виступили: голова первинної ветеранської організації с. Волиця-Польова – Яків Довгополюк, учениця Волице-Полівської ЗОШ І-ІІІ ст. – Аліна Гудзінська, сільський голова – Володимир Швець.
Святковий захід продовжився концертною програмою у сільському будинку культури, який відкрив заступник голови райдержадміністрації – Леонтій Олійник, а також від представників делегації Поляхівської сільської громади виступив сільський голова – Микола Романюк.
«Ми зобов’язані гідно вшанувати пам'ять полеглих у Великій Вітчизняній війні. Необхідно впорядкувати меморіали, пам’ятники, обеліски, пам’ятні знаки, встановлені на території нашого краю загиблим у роки цієї страшної війни. Проходження естафети пам’яті має сприяти підвищенню рівня патріотичного виховання дітей та молоді на прикладі героїчного подвигу українського народу у грізні роки війни» - наголосив Леонтій Олійник.
Концерту програму розпочав народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни, праці та військової служби Теофіпольського районного будинку культури (керівник Микола Хом’як). Програму продовжили аматори Поляхівського СБК та Волице-Полівського СБК.








 
Переглядів: 826 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz