lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 7 » Триває районна естафета пам"яті "Подвиг народний житиме у віках"
14:37
Триває районна естафета пам"яті "Подвиг народний житиме у віках"

У Теофіпольському районі з 23 січня 2014 року триває естафета пам'яті «Подвиг народний житиме у віках» приурочена відзначенню 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та Перемоги у Великій  Вітчизняній війні.

6 травня Човгузівська сільська рада прийняла проведення естафети пам’яті від Турівської сільської ради. Участь у урочистому заході прийому-передачі естафети пам’яті взяв заступник голови адміністрації Леонтій Олійник,  директор Теофіпольської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Василь Петринюк.

Урочистості з нагоди свята було проведено у Човгузівському сільському будинку культури.

«Нестримний потік часу віддаляє від нас ті жахливі 1941-45 роки, але ніколи не згасне у народній пам’яті спогад про ратний подвиг солдат, гарячі серця народних месників, невиплакані сльози вдів та осиротілих дітей, чиї чоловіки та батьки загинули під час найкровопролитнішої у ХХ столітті війни. Таке не забувається віками…

Ми глибоко схиляємо голови перед ветеранами, скорботно замовкаємо, вшановуючи світлу пам’ять загиблих. Наш святий обов’язок – ніколи не забувати, якою страшною ціною заплатили батьки та діди за мир та спокій на українській землі, якою важкою працею було піднято з руїн та повернуто до життя знищені міста та села» - наголосив Леонтій Олійник вітаючи усіх присутніх.

Також,  ветеранів та учасників святкового зібрання привітав Василь Петринюк, який згадав про роки жахливої, кровопролитної війни, подякував ветеранам за  мужність, життєву мудрість та наголосив, що наш  святий обов’язок – бути гідними  безприкладного життєвого подвигу учасників війни, усіма своїми справами утверджувати мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі. Побажав, щастя, здоров’я, довгих років життя, любові та турботи рідних та близьких, надійного тилу і чистого неба над головою.

У залі панувала тепла доброзичлива атмосфера. Святковий концерт для присутніх підготували аматори сільського будинку культури, учні місцевої школи.

 

Переглядів: 662 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz