lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 30 » У 20-кілометровій зоні падіння Boeing 777 українська армія не веде і не вестиме жодних військових дій, - Володимир Гройсман
14:40
У 20-кілометровій зоні падіння Boeing 777 українська армія не веде і не вестиме жодних військових дій, - Володимир Гройсман

Українська сторона на виконання доручення Президента на даний момент не веде і не вестиме жодних військових дій у зоні 20-ти кілометрів навколо місця падіння літака Boeing 777 «Малайзійських авіаліній», аби забезпечити входження на цю територію міжнародної місії експертів для розслідування причин цієї жахливої трагедії.

Про це під час брифінгу у Києві повідомив Віце-прем`єр-міністр України, голова Державної комісії з розслідування катастрофи літака Володимир Гройсман.

«Є обґрунтовані підозри, що частина тіл пасажирів, загиблих у цій авіакатастрофі, залишається на місці катастрофи літака. Тому потрібно якомога швидше увійти на цю територію», – сказав Володимир Гройсман.

За його словами, вже розроблено чіткий план, який дозволить найближчим часом зробити ще одну потужну спробу увійти в зону падіння літака для проведення міжнародними експертами необхідних слідчих дій.

«Ми знаходимося у тісній співпраці з Нідерландами, з колегами з Австралії, з партнерами з ОБСЄ. Плануємо підтримувати зв'язок з малайзійською стороною. Зі свого боку ми гарантуємо, що жодного пострілу в місцях, де проводитимуться слідчі дії комісії, їх переїзди, розміщення, – не відбувається і не відбуватиметься. Це рішення однозначно прийняте», – сказав Віце-прем`єр-міністр.

За словами Володимира Гройсмана, представники міжнародної місії неодноразово намагалися потрапити на цю територію, однак в цьому їм перешкоджають бойовики.

За його словами, затримка у розслідуванні пов’язана саме з діями бойовиків.

«Хто нам заважав чотири дні забрати тіла загиблих? Хто не допускав експертів на місце трагедії? Це – терористи, сепаратисти та інші злодії, які роблять все для того, щоб затягнути процес входження на територію катастрофи. У мене немає у цьому жодного сумніву. З боку України є стовідсоткова співпраця, розуміння необхідності проведення швидких дій. Але ми постійно стикаємося з провокаціями, нам увесь час заважають, і роблять це далеко не дилетанти, а спеціально підготовлені люди», – підкреслив Віце-прем`єр.

Зі свого боку присутній на брифінгу Керівник Спеціальної спостережної місії ОБСЄ в Україні посол Ертугруль Апакан подякував Віце-прем’єр-міністру, владним органам України за підтримку і проведену роботу щодо розслідування катастрофи. Він зазначив, що успіх міжнародної місії з розслідування залежатиме від чіткої координації дій всіх сторін.

«Ми хочемо, щоб усі працювали скоординовано, і місія туди потрапила. Ми сподіваємося, що протягом найближчих двох днів це відбудеться», – сказав голова місії ОБСЄ.

Переглядів: 586 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz