lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Червень » 4 » У Брюсселі в. о. Міністра оборони Михайло Коваль виступив перед світовою пресою
17:38
У Брюсселі в. о. Міністра оборони Михайло Коваль виступив перед світовою пресою

За підсумками участі в засіданні Комісії Україна – НАТО на рівні міністрів оборони у Брюсселі виконуючий обов’язки Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль взяв участь у брифінгу для представників міжнародних засобів масової інформації.

«Сьогодні ми отримали загальну підтримку наших дій Альянсом. Усі міністри оборони країн-членів НАТО висловили одностайну підтримку Україні, підтримали керівництво держави, Збройні Сили, силові структури, які виконують завдання в ході антитерористичної операції на Сході України. Також міністри оборони привітали український народ з новим легітимно обраним Президентом – Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України», – повідомив генерал-полковник Михайло Коваль.

Глава оборонного відомства відзначив, що його розмова з міністрами оборони країн-членів НАТО була продуктивною і мала чітку практичну спрямованість.

«Допомога Україні від країн Альянсу йде повним ходом. Ми вже отримуємо практичну допомогу від Франції, Польщі, США, Великої Британії, очікується, що долучаться й інші країни-учасниці. На даний час йдеться лише про не летальну зброю», – повідомив генерал-полковник Михайло Коваль.

Він розповів, що під час засідання Комісії Україна – НАТО на рівні міністрів оборони учасники заслухали доповідь по ситуації на Сході України, висновки із оцінки ситуації, практичні кроки, яких вживає керівництво антитерористичної операції з метою ліквідації злочинних угруповань.

«Я почув реакцію міністрів оборони Альянсу на ті події, які відбуваються в Україні. Вона чітка і зрозуміла: 21 міністр оборони, присутній на засіданні, під час своїх виступів схвалив дії керівництва України та АТО», – підкреслив виконуючий обов’язки Міністра оборони України.

Він зауважив, що на сьогодні зібрано чимало доказів присутності серед терористів на Сході України представників Північнокавказького регіону та інших регіонів Росії.

«Ми щодня їх бачимо по нашому телебаченню. Вони є і серед полонених, яких захоплюють українські військовослужбовці. Таких моментів у нас дуже багато, всі вони документуються і йдуть в одну «теку» майбутнього судового процесу, який наша держава порушить стосовно до тих, хто розпочав неоголошену війну на її теренах», – наголосив генерал-полковник Михайло Коваль.


Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz