lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 19 » Україна й Азербайджан зацікавлені в розширенні економічної співпраці - Віктор Янукович
16:55
Україна й Азербайджан зацікавлені в розширенні економічної співпраці - Віктор Янукович
Україна й Азербайджан зацікавлені в розширенні економічної складової двосторонньої співпраці. Про це сказав Президент України Віктор Янукович у заяві для ЗМІ за підсумками українсько-азербайджанських переговорів.
«Ми повинні перейти на довгострокове планування наших відносин, особливо торгово-економічних. Саме такий підхід сприятиме наповненню стратегічного партнерства максимально конкретним змістом», - сказав Віктор Янукович.
Президент України відзначив єдність думок із Президентом Азербайджану в питаннях розвитку та динаміки політичного діалогу між двома країнами. «Ми сьогодні даємо чіткий сигнал нашим урядам про те, що зупинятися на досягнутому в жодному разі не можна», - сказав він, додавши, що необхідно вдосконалювати двосторонні відносини.
За його словами, довірчий і конструктивний діалог сприяє розвитку і поглибленню відносин стратегічного партнерства між Києвом і Баку. «Мені особливо приємно відзначити атмосферу взаєморозуміння, в якій традиційно проходять наші зустрічі», - сказав Віктор Янукович.
Він зазначив, що на сьогоднішньому засіданні Ради Президентів України та Азербайджану було підбито підсумки роботи за попередній період, детально обговорено плани подальшої двосторонньої співпраці за ключовими напрямами.
Віктор Янукович також зауважив, що під час переговорів з Ільхамом Алієвим обговорювалася можливість реалізації інфраструктурних проектів.
Президент висловив упевненість, що ухвалені рішення в рамках сьогоднішніх двосторонніх переговорів на найвищому рівні ефективно сприятимуть поглибленню українсько-азербайджанських відносин стратегічного партнерства.
Віктор Янукович привітав Ільхама Алієва з гідною перемогою на президентських виборах. «Це ознака стабільності, ознака найвищої довіри азербайджанського народу до свого лідера», - підкреслив він.
У свою чергу, Президент Азербайджану відзначив, що Україна й Азербайджан співпрацюють практично за всіма напрямами.
«Україна для Азербайджану - близький, надійний партнер, дружня країна і стратегічний партнер», - наголосив Ільхам Алієв.
«Віктор Федорович зазначив, що наші погляди збігаються - ми друзі, партнери. І за підсумками візиту, я думаю, наше партнерство вийде на більш високий рівень», - сказав Президент Азербайджанської Республіки.
Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz