lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 29 » Уряд готовий забезпечити умови для досягнення національної стабільності, - Сергій Арбузов
15:11
Уряд готовий забезпечити умови для досягнення національної стабільності, - Сергій Арбузов
Уряд повинен зробити все можливе для стабільного функціонування держави. Про це заявив в. о. Першого віце-прем'єр-міністра України Сергій Арбузов на сьогоднішньому засіданні Кабміну.
«Зараз в суспільстві, між владою і опозицією, йде діалог та пошук рішень для виходу з дуже непростої ситуації. Тому ми повинні сконцентруватися і зробити все можливе для стабільного функціонування держави», - заявив Сергій Арбузов.
Він підкреслив, що Президент України та народні депутати зробили важливі кроки для пошуку компромісу.
«У той же час повноцінний компроміс можливий лише за умови взаємної поваги до позицій всіх учасників переговорів. Потрібно відмовитися від агресії і ультиматумів. Єдиний шлях зняти кризу і знайти розуміння - діалог. Уряд зі свого боку готовий забезпечити належні умови для досягнення національної стабільності», - зазначив він.
Також Сергій Арбузов додав, що сьогодні дуже важливо: нівелювати негативний вплив ситуації на економічні процеси; своєчасно проводити соціальні виплати і виконувати інші зобов'язання держави (особливо в тих регіонах, де були захоплені приміщення місцевих органів влади); гарантувати надання необхідної медичної допомоги постраждалим з обох сторін політичного протистояння.
«Користуючись нагодою, хотів би від імені Уряду висловити свої співчуття сім'ям загиблих в цих протистояннях. Мені шкода, що постраждало багато людей, в тому числі журналістів. Сподіваюся, що розслідування всіх справ буде швидко завершено. Сподіваюся, що більше не буде жертв і постраждалих у протистояннях», - підкреслив Сергій Арбузов.
Переглядів: 614 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz