lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Уряд України ухвалив низку рішень, спрямованих на спрощення нарахування субсидій, прозорості та гнучкості встановлення тарифів
14:37
Уряд України ухвалив низку рішень, спрямованих на спрощення нарахування субсидій, прозорості та гнучкості встановлення тарифів

У середу, 28 жовтня Прем’єр-міністр України повідомив про рішення Кабміну, за яким запроваджується механізм зміни застосування соціальної норми споживання газу. Встановлюється соціальна норма в розмірі 1200 кубометрів на весь опалювальний сезон (6 місяців). Це означає, що людина може сама визначати, скільки газу використовувати в рамках соціальної норми щомісяця протягом опалювального сезону.

Про це Арсеній Яценюк повідомив на зустрічі Прем’єр-міністра та членів Уряду з представниками пікетувальників під Будинком Уряду, зокрема, народним депутатом України Олегом Ляшком. На зустрічі були присутні члени Уряду від усіх політичних сил парламентської коаліції.

Також було прийнято рішення, що у лютому 2016 року буде здійснено контроль реальних витрат населенням газу для опалення та оцінено необхідність збільшення соціальної норми у випадку холодної зими.

Крім того, Глава Уряду підписав постанову, якою спрощує перерахування субсидій за житлово-комунальні послуги на зимовий період. Воно буде здійснюватися в автоматичному режимі без подання повторних заявок.

Урядом також вносяться зміни до порядку перерахунку вартості опалення підприємств ЖКГ, який буде проводитися в щомісячному режимі в залежності від зовнішніх температур, а не раз на півроку, як було раніше.

Прийнято також рішення, згідно з яким за результатами першого кварталу наступного року в залежності від ціни імпортованого газу та курсу національної валюти буде здійснено коригування ринкової ціни природнього газу.

Прем’єр-міністр України підписав зміни до постанови про встановлення державних соціальних стандартів в сфері житло-комунального обслуговування, яка передбачає встановлення коригуючих коефіцієнтів для розрахунку витрат газу, електричної та теплової енергії на потреби опалення залежно від кількості поверхів будинків, нормативи користування послугами для централізованого опалення за умови обладнання житлових будинків приладами обліку теплової енергії, газопостачання за наявності за відсутності газових лічильників, електричною енергією для індивідуального опалення, диференційовано за періодами часу.

Арсеній Яценюк наголосив, що в Парламенті вже знаходяться два законопроекти – про прозорість нарахування тарифів і про НКРЕКП, який передбачає незалежність цього органу.

Джерело: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248589384&cat_id=244274130

Переглядів: 342 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz