lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Урочистий мітинг до Дня захисника України
12:49
Урочистий мітинг до Дня захисника України

14 жовтня 2014 р. Президент України заснував нове для нашої держави свято. В указі глави держави № 806/2014 йдеться: "З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості постановляю: установити в Україні свято - День захисника України, яке відзначати щорічно 14 жовтня".

В переддень Дня захисника України в Теофіполі відбувся урочистий мітинг за участю першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, голови районної ради Віктора Лебединського, начальника інформаційно-аналітичного відділу виконавчого апарату районної ради Ганни Кондратюк, представників Теофіпольського військового комісаріату, відділів райдержадміністрації, установ, організацій, громадськості району.

На святі була присутня головний лікар Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, заслужений лікар України Крупа Тетяна Василівна.

Заступник військового комісара Теофіпольського районного військкомісаріату капітан Руслан Шочура разом з представниками влади вручили нагрудні відзнаки військовослужбовцям, учасникам АТО. Слово до виступу було надано Мурадову Тарієлу Фазілу Огли  - учаснику антитерористичної операції на Сході України.

Учасники заходу поклали вінки до пам’ятників загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, Г.Попружному, воїнам-афганцям та вшанували усіх загиблих Героїв хвилиною мовчання.

 

 

Переглядів: 939 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz