lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 21 » Усиновлення: як, що, навіщо?
11:56
Усиновлення: як, що, навіщо?
Всі ми знаємо, що дітей, які залишилися без батьків, дуже багато. Всі вони потребують ласки,  тепла і любові, бути членом чиєїсь сім'ї. Багато хто, бачачи різні статті і телепередачі, замислюються про те, що могли б стати батьками для одного або декількох сиріт, але далеко не всі переходять від думок до реальних вчинків. Чи не пора б і нам переглянути свої погляди на цю проблему.
Крок 1. Прийняття рішення. Бути мамою і татом - дуже відповідальна робота. А стати справжніми батьками для чужої дитини - це найчастіше подвиг. Далеко не всі здатні на це, але, насправді, тих, хто міг би впоратися з таким непростим завданням, набагато більше, ніж нам здається. Визначтеся, чи дійсно ви хочете взяти чужу дитину в свою сім'ю, чи дійсно ви зможете стати для нього рідною, найближчою людиною, а не просто вихователем.
Не варто брати дитину, якщо вашими діями керує тільки жалість. На цьому почутті справжнього кохання не збудуєш, адже жалість швидко проходить, коли дитина опиняється в звичайних домашніх умовах. Подумайте багато разів, чи готові ви до можливих проблем, чи вистачить у вас терпіння і сил на те, щоб дати цій дитині не менше, ніж ви дали б своїй.
Крок 2. Підготовка документів. Для того, щоб стати хоча б кандидатом в усиновлювачі, вам доведеться зібрати відповідні довідки. Для початку вам варто звернутися в службу у справах дітей райдержадміністрації і розповісти про своє бажання стати усиновлювачем. Коли документи будуть зібрані, ви зможете стати на облік, як кандидати в усиновлювачі.
 Крок 3. Підбір дитини. Вибираючи дитини, кожен керується власними міркуваннями. Хтось хоче неодмінно дівчинку, а хтось тільки хлопчика. Комусь потрібен немовля, а комусь – старша дитина, комусь важливі блакитні очі і світле волосся, а комусь - здоров'я малюка.
 Багато хто вважає, що обирати дитини довго не варто. Врешті - решт, коли ви вирішуєте народити свою дитину, ви теж ризикуєте. Діти - це завжди лотерея, але усиновителям дається більше шансів обрати малюка під себе.
Як тільки ви визначитеся з вибором і встановите контакт з дитиною, ви зможете подати заяву до суду, який прийме рішення про передачу дитини у сім'ю. Так само ви зможете змінити ім'я, прізвище, по батькові і дату народження дитини, якщо цього побажаєте.
            Крок 3. Адаптація. Про те, що після усиновлення буває адаптаційний період, знають далеко не всі. Адаптація відбувається не тільки у дитини, а й у батьків. Все це абсолютно нормально і врешті - решт проходить.
І ви, і малюк опиняєтеся в новому середовищі, у нових умовах. Безсумнівно. Кожному з вас потрібен час, щоб звикнути один до одного. Терпіння, чуйність, співчуття та мудрість допоможуть вам подолати ці труднощі.
Шановні батьки! На обліку з усиновлення в службі у справах дітей перебуває 20 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цим дітям не пощастило мати сімю. Вони з нетерпінням чекають на тих, хто стане для них ТАТОМ і МАМОЮ.
І якщо ви вже остаточно зробили вибір і готові прийняти в свою родину сина чи доньку, то будьте певні, що служба у справах дітей допоможе наблизити щасливу мить настання батьківства.
Переглядів: 603 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz