lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 15 » В області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області
15:23
В області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області

Президент України Петро Порошенко поставив завдання для місцевих органів влади. Вони стосуються чіткої організації і координації дій з підтримки військових та учасників антитерористичної операції. І не тільки. Мова йде про виконання мобілізаційних завдань, надання родинам учасників АТО всебічної матеріальної допомоги, постійний збір інформації щодо кількості мобілізованих, місць проходження ними служби, стану здоров’я поранених тощо. Про все це очільникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів краю розповів на черговій нараді голова облдержадміністрації Леонід Прус.
«Ми повинні взяти під персональне шефство родину кожного загиблого чи пораненого в АТО, щоб своїми діями показати, що держава шанує, поважає і віддає свій борг вдячності родинам тих, хто віддав своє життя чи здоров’я за нашу з вами незалежність», - сказав він.
Голова адміністрації запропонував продовжити починання Кам’янця-Подільського і звільнити від квартплати родини учасників АТО.
Крім того, на виконання доручення Президента України в області створюється єдиний штаб з питань, пов’язаних із забезпеченням оборони України та Хмельницької області. Наразі розроблено проект розпорядження. «Рекомендую у кожному районі створити аналогічні штаби, які б координували діяльність на місцях і мали прямий зв’язок з обласним штабом», - наголосив голова облдержадміністрації.
Крім того, керівник області наголосив на важливості підготовки навчальних закладів та установ соціальної сфери до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період.
Урядом поставлено завдання зменшити споживання газу на 30% до минулого року. «Тому, ми змушені вживати заходів зі скорочення його споживання», - сказав він.
Станом на 1 серпня 2014 року в Хмельницькій області до зими комплексно підготовлено 64,7%житлових будинків, 65,4% шкіл, 462 дитячих садочків (63,5%) та 30 лікарень.

За матеріалами веб-сайту ОДА.

Переглядів: 530 | Додав: DA_gama | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz