lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Червень » 4 » В Уряді створюється робоча група щодо концепції реформування правоохоронної системи
17:33
В Уряді створюється робоча група щодо концепції реформування правоохоронної системи

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив у терміновому порядку створити робочу групу під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Віталія Яреми щодо концепції реформування правоохоронної системи. Про це він сказав на засіданні Уряду в середу, 4 червня.

«Люди очікують реальних змін в системі Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки», - підкреслив він.

Глава Уряду зазначив, що в Україні є 23 органи, які здійснюють правоохоронні та правозастосовні функції: «У тому числі навіть Державна архітектурно-будівельна інспекція має правозастосовні функції. В такій кількості організацій втрачається взагалі людина, на яку повинні всі працювати».

«Із нашими європейськими партнерами ми мали розмову про те, що група підтримки України надасть найкращих європейських експертів. Вони дадуть нам можливість концептуально змінити систему, яка повинна бути спрямована на захист людини», - сказав Глава Уряду.

Арсеній Яценюк окремо наголосив на необхідності позбавити органи прокуратури функції загального нагляду: «У рамках нашої конституційної реформи це повинен бути один із перших пунктів».

Глава Уряду повідомив, що мав про це розмову з новообраним Президентом України: «Переконаний, що ми будемо іти разом в частині реформування правоохоронної системи, системи органів прокуратури і судів».

Він також зазначив,що на засіданні Уряду буде розглянуто питання реформування НАК «Нафтогаз України»: «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» буде займатися виключно реалізацією природного газу».

Водночас, за його словами, створюється публічне акціонерне товариство «Українська газотранспортна система», яке відповідно до європейського законодавства буде займатися виключно транспортуванням природного газу, а також ПАТ «Українські газові сховища», яке займатиметься зберіганням природного газу: «Фактично мова йде про перший реальний крок щодо повної адаптації українського енергетичного сектору до вимог Третього енергетичного пакету».

«Ми разом із Європейським Союзом проводимо спільну енергетичну політику. Україна ратифікувала Енергетичну хартію та є членом енергетичного співтовариства, на відміну від Росії. Тому наша спільна політика з ЄС повинна відповідати правилам, встановленим на європейському енергетичному ринку. Це суттєво змінює всю систему енергетичної безпеки і енергетичної політики на теренах Європи, і чим швидше ми будемо рухатись, тим впевненіше і Україна, і Європа буде себе почувати в питаннях енергетичної безпеки», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Переглядів: 472 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz