lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Липень » 9 » Відбулась чергова відправка мобілізованих
10:35
Відбулась чергова відправка мобілізованих

Сьогодні відбулась чергова відправка мобілізованих військовозобов’язаних мешканців Теофіпольського району до навчальних збірних пунктів Збройних Сил України у зв’язку з шостою хвилею часткової мобілізації. Додаткова військова мобілізація викликана значним напруженням ситуації на сході країни.    

Проводжати захисників прийшли родичі, друзі, знайомі, а також перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський, благочинний, митрофорний протоієрей, настоятель церкви праведного Іоанна Кронштадського отець Сергій Філик, благочинний, настоятель церкви Пресвятої Богородиці, митрофорний протоієрей  отець Василь Крисак, настоятель римо-католицького храму Пресвятої Трійці отець Густав Качковський.

Звертаючись до присутніх Петро Григорович зазначив, що сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність та територіальну цілісність. Від початку збройних протистоянь українські військовослужбовці неодноразово демонстрували свою відвагу, мужність та військові вміння у боротьбі з ворогом, чимало солдатів та офіцерів проявили особистий героїзм. Їхні вчинки можуть і мають стати взірцем для усього українського народу та є важливим прикладом для виховання майбутніх поколінь. «У цей нелегкий час всі ми маємо демонструвати підтримку один одному, бути згуртованими, об’єднатись в одну велику родину, яка готова боронити свій рідний дім» - зазначив посадовець.

Також, подякував за мужність та відвагу, яку виявляють чоловіки, захищаючи Батьківщину, побажав бійцям повернутися живими та здоровими.
Заступник військового комісара Білогірсько - Теофіпольського об’єднаного військового комісаріату Олег Кравченко повідомив, що мобілізовані проходитимуть навчання в спеціальних центрах підготовки та перепідготовки, після цього відбудеться бойове злагодження, що дозволить визначити рівень освоєння навичок, загальної готовності військовослужбовців. Наступне розподілення у військові частини вже відбуватиметься з урахуванням військових спеціальностей бійців, і тільки після того вони будуть направлятися на виконання бойових завдань.
Священники району прочитали молебень, благословили військовозобов’язаних на захист Батьківщини та подарували кожному бійцю маленькі іконки-обереги та молитовники.
Після урочистих проводів мобілізованих відправлено до військових частин.

Переглядів: 659 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz