lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 14 » Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства
18:20
Відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства
У листопаді, коли на полях майже завершено всі роботи, наша країна традиційно відзначає День працівників сільського господарства.
Це свято - вінець напруженого, сповненого нескінченними клопотами, повсякденною копіткою працею, радісними здобутками, а не рідко і прикрими невдачами сільськогосподарського року.
Споконвіку повсякденна і напружена праця селян викликає високу повагу і глибоку шану.
Сьогодні, голова райдержадміністрації Юрій Кучерук  взяв участь в урочистостях з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства, які відбулись у міському будинку культури.
 «Це свято всенародне, адже від результатів роботи всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій агропромисловій галузі – залежить здоров’я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва по праву називають годувальниками.
Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке являється визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.
Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!
Президент України Віктор Федорович Янукович вважає галузь сільського господарства пріоритетною в Україні, приділяє максимальну увагу її розвитку.
Тож дозвольте шановні працівники села Теофіпольщини, ветерани сільськогосподарського виробництва щиро і сердечно привітати вас з професійним святом і побажати всім вам: міцного здоров’я, щастя, успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні!» - наголосив у вітальному слові очільник району.
Також Юрій Кучерук передав щирі слова подяки та вітання від голови обласної державної адміністрації Василя Степановича Ядухи, побажав  усім міцного здоров'я,  професійного зростання, добробуту, творчої наснаги, добра та злагоди.
Кращим працівникам галузі сільського господарства було вручено грамоти обласної державної адміністрації, райдержадміністрації і районної ради та цінні подарунки.
Змістовний концерт для присутніх підготували аматорські колективи, солісти міського та районного будинку культури, вихованці дитячої музичної школи. Також звучали пісенні номери у виконанні хору ветеранів Великої Вітчизняної війни.




































Переглядів: 676 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz