lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Обговорення вступу України в ЄС на засіданні громадської ради
17:51
Обговорення вступу України в ЄС на засіданні громадської ради
Сьогодні  відбулося  засідання громадської ради при райдержадміністрації за участі першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступника голови райдержадміністрації Леонтія Олійника, представників громадських організацій. Вела засідання заступник голови громадської ради при райдержадміністрації Валентина Романович. На засіданні обговорювалося питання вступу України в ЄС.
До слова було запрошено першого заступника голови райдержадміністрації.
У своєму зверненні до присутніх посадовець зазначив: «Десятиліттями наш народ прагнув відчути себе частиною європейської спільноти, однак реальні кроки почалися лише з приходом до влади команди Президента Віктора Януковича. З його ініціативи модернізується економіка держави, відбуваються реформи, наближаючи всі галузі до європейських норм та стандартів. 19 з 21 пункту змін до законодавства України вже прийнято.
Глава держави в останньому інтерв’ю журналістам українських телеканалів підкреслив, що впродовж тривалого часу Україна вела переговори на різних рівнях з різними структурами Європейського Союзу в торгово-економічних питаннях, питаннях енергетики. Україна як і раніше прагне підписати Угоду про асоціацію з ЄС і влада робитиме все, щоб вона була підписана на принципах паритетної кооперації.
Особливо хочу наголосити на словах Гаранта про те, що стосується умов. Це є принциповим питанням і все повинно відбуватися в інтересах українського народу. «Тому, на даному етапі, нам важлива і необхідна підтримка й розуміння громадськості у відстоюванні національних інтересів і потреб. Переконаний, кожен з нас однаково відповідальний за те, якою наша країна вступить у ЄС і як ми там житимемо надалі».
Хочу з приємністю відзначити, що позицію нашої держави Європа зрозуміла. Наголошую, що ми обов’язково підпишемо угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі. І це відбудеться тоді, коли ми будемо впевненні, що вітчизняній економіці нічого не загрожує, а рівень життя людей поліпшиться.
Під час інтерв’ю Президент наголосив: «Як тільки ми вийдемо на той рівень, який нам буде комфортним і коли він буде відповідати нашим інтересам, коли ми домовимося на нормальних умовах, тоді будемо вести розмову про підписання. Я хочу, щоб цей час був якомога скоріше.
Зміни в Україні потрібні – і це ні в кого не викликає сумнівів. Але поспішати і робити не виважені дії, не врахувавши можливих ризиків – ми не маємо права. Відтак, асоціація буде підписана, але на вигідних для всіх умовах».
Європейський вибір залишається для України стратегічним напрямом подальшого цивілізаційного розвитку, зміцнення місця і ролі країни в сучасному конкурентному світі.
Про це заявив Президент України Віктор Янукович на пленарному засіданні Саміту Ініціативи «Східне партнерство» у Вільнюсі.
«Вимушена пауза в процесі укладення Угоди не означає припинення вкрай потрібних Україні євроінтеграційних реформ», - сказав він.
За словами Глави держави, для України Угода про асоціацію є детальним планом всеохоплюючої модернізації відповідно до європейських цінностей та стандартів.
Віктор Янукович підкреслив, що за останній період Україна досягла відчутного прогресу на шляху необхідних реформ.
«Ми налаштовані наполегливо продовжувати цю роботу», - підкреслив Президент».
Також, усі присутні мали змогу висловити свої думки щодо питання вступу України в ЄС.
Валентина Романович, підводячи підсумки засідання сказала, що Україна йде і далі буде йти шляхом євроінтеграції. Стратегічний курс Президента України залишається незмінним – європейські стандарти життя для кожного українця!

Переглядів: 622 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz