lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Грудень » 18 » Відбулось засідання оперативного штабу
10:37
Відбулось засідання оперативного штабу

З метою організації робіт з попередження та ліквідації надзви­чайних ситуацій, пов’язаних із значним зниженням температури, та забезпечення сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства  району 16 грудня 2012 року було утворено районний оперативний штаб та затверджено його склад.

Присутні також слухали питання про стан справ, пов’язаних із значними опадами, та забезпечення сталої роботи об’єктів житлово-комунального господарства  району. Були розроблені відповідні заходи та дано доручення відповідальним особам.

17 грудня 2012 року в залі засідань районної ради відбулось засідання оперативного штабу під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, керівника оперативного штабу Вільшинського Петра Григоровича.

Згідно рішень оперативного штабу вирішено на території Теофіпольського району розгорнути пункти обігріву на базі Теофіпольської районної центральної лікарні, Базалійської лікарні, Святецької Червонохресної лікарні та Теофіпольської автобусної станції. На пунктах обігріву буде організовуватись робота по наданню допомоги населенню району під час зниження температури та недопускання фактів видворення безпритульних та інших людей, які потребують допомоги.

Також було дано доручення звернути особливу увагу на безпеку та забезпечення повсякденної роботи шкільних автобусів, створити максимально сприятливі умови для підвозу дітей до навчальних закладів та належне функціонування закладів освіти, приділити посилену увагу одиноким та пристарілим громадянам, вжити вичерпних заходів щодо забезпечення опалювання їх помешкань та надання іншої допомоги, за необхідності забезпечити їх направлення до соціальних закладів, а також особливу увагу приділити забезпеченню безперебійної роботи об’єктів тепло та водопостачання загальноосвітніх та дошкільних закладів, закладів охорони здоров’я і соціальної сфери,  житлового фонду та  агропромислового комплексу району.

Чергові групи з членів виконкомів, депутатів сільських рад для чергування створено у відповідних радах.

Петро Григорович наголосив, що потрібно задіяти всі можливості. сили і ресурси для забезпечення нормальної життєдіяльності району в період складних погодних умов.

Переглядів: 626 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz