lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 18 » Відбулося засідання робочої групи
16:45
Відбулося засідання робочої групи

18 серпня заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник провів засідання робочої групи з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України. Леонтій Петрович довів до відома присутніх план основних організаційних заходів з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України.

План основних організаційних заходів включає наступні пункти:

1. Провести церемонію урочистого підняття Державного Прапора України в районному центрі та інших населених пунктах району за участю керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадськості.

2. Організувати в районному центрі та інших населених пунктах покладання корзин та квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність, полеглим за свободу України, місць поховань громадян, які загинули, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

3. Провести урочисті заходи (мітинги, зібрання, віче тощо) в районному центрі та інших населених пунктах.

4. Забезпечити відкриття Дошки Пошани «Кращі люди Теофіпольщини»

5. Звернутися до предстоятелів релігійних конфесій району з пропозицією провести вранці 24 серпня 2014 року молебні за Україну та Український народ.

6. Провести заходи із гідного вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та осіб, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, передбачивши встановлення їм пам’ятних знаків, меморіальних дошок.

7. Забезпечити проведення інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених висвітленню подій, пов’язаних з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України, а також заходів з виховання у громадян патріотизму, поваги до державних символів України.

8. Організувати проведення у закладах культури, навчальних закладах, заходів патріотичного змісту, в тому числі культурно-мистецьких акцій.

9. Забезпечити організацію в бібліотеках та музеях району тематичних конференцій, засідань “круглих столів”, документальних і фотовиставок, присвячених річниці незалежності України.

10. Ужити додаткових заходів щодо надання державної підтримки сім’ям громадян, що загинули, втратили здоров’я, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

11. Сприяти проведенню громадянами, громадськими об’єднаннями пошукової та меморіальної діяльності.

12. Забезпечити участь районного хору ветеранів війни та праці в обласному фестивалі-конкурсі «Війною обпалені, працею звеличені».

13. Забезпечити у місцях проведення заходів з відзначення Дня Держав­ного Прапора та 23-ї річниці незалежності України охорону громадського порядку та дотримання вимог безпеки дорожнього руху, медичне супроводження та належний санітарно-епідемічний стан.

 

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz