lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Березень » 12 » Відбувся семінар профспілкового активу в Теофіпольському районі
23:12
Відбувся семінар профспілкового активу в Теофіпольському районі

12 березня 2013 року в  актовій залі райдержадміністрації відбувся  семінар профспілкового активу в Теофіпольському районі.

Вела семінар Ніна Петрівна Киричок- голова Теофіпольської районної організації профспілки працівників освіти і науки, голова громадської ради при райдержадміністрації.

Питання, що обговорювалися під час семінару стосувалися: зайнятості населення, пенсійного забезпечення, призначення та виплату матеріального забезпечення, надання послуг Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, дотриманням законодавства про охорону праці, повноваження  та права профспілок  у цій сфері.                               Зокрема, про хід виконання програми соціально-економічного розвитку району доповідав голова Теофіпольської райдержадміністрації - Довжук Володимир Віталійович.

Про участь роботодавців у розвитку соціальної сфери села    доповідав голова СГК «Святець», с. Святець Теофіпольського району, голова асоціації сільськогосподарських підприємств області, депутат обласної ради Мастій Василь Васильович.

Голова Федерації профспілок - Харьковський Генадій Петрович інформував про колективно-трудове регулювання соціально-трудових відносин та соціальний діалог з профспілками.

Про реалізацію пенсійного законодавства в районі інформувала заступник начальника управління Пенсійного Фонду України в  Теофіпольському районі - Шеремета Любов Василівна.

Інформував про громадський контроль за дотриманням законодавства про охорону праці, повноваження  та права профспілок  у цій сфері -завідувач відділом охорони праці та здоров’я, технічний інспектор праці ФП  області Сковородніков Олег Васильович.       

Іващенко Петро Іванович – завідувач відділом правової допомоги та профспілок  доповідав про актуальні питання трудового законодавства

Також, йшла мова про призначення та виплату матеріального забезпечення, надання послуг Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. По цьому питанню доповідала Даньковська Ніна Петрівна - головний спеціаліст відділу експертизи та надання матеріального забезпечення виконавчої дирекції обласного відділення ФСС з ТВП.

В ході зустрічі, голова Федерації профспілок - Харьковський Генадій Петрович від Федерації профспілок України нагородив Золотою статуеткою голову СГК «Святець», с. Святець Теофіпольського району, голову асоціації сільськогосподарських підприємств області, депутата обласної ради Мастія Василя Васильовича за соціальне партнерство та як кращого роботодавця.    

Підсумовуючи 3-годинне обговорення, Ніна Петрівна Киричок- голова Теофіпольської районної організації профспілки працівників освіти і науки, голова громадської ради при райдержадміністрації, окреслила механізми врахування висловлених пропозицій та зауважень. Зокрема, було запропоновано представникам профспілок провести навчання в своїх колективах.

Переглядів: 705 | Додав: art1288 | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz