lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 13 » Відкрито пункт Європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках»
14:19
Відкрито пункт Європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках»

Сьогодні, у Теофіпольській районній центральній бібліотеці відбулось офіційне відкриття Пункту європейської інформації. Його реалізація стала можливою завдяки перемозі у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації в бібліотеках» від ВГО «Українська бібліотечна асоціація» та програми Європейського Союзу.

Приємна подія зібрала у бібліотеці багатьох гостей: представників місьцевої влади, читачів, а також бібліотекарів з сіл району та місцевих шкіл. До уваги учасників відкриття була запропонована програма, що містила екскурс в історію Євросоюзу, яку презентувала директор Центральної районної бібліотечної системи Світлана Рудик, музичні вітання від учнів та вихователів дитячої музичної школи.
Паралельно відбулась презентація завдань, послуг та можливостей, які користувачі бібліотеки зможуть реалізувати при Пункті європейської інформації. Серед таких, зокрема, доступ до численних інформаційних ресурсів, як друкованих, так і електронних, щодо культури, економіки та цінностей європейських країн. Для зручної роботи з віртуальною інформацією книгозбірня отримала також електронну книгуPocketBook, на яку уже сьогодні завантажено близько 50 ліцензійних книг про Європу та євроінтеграційний рух України.

Директор Теофіпольської районної централізованої бібліотечної системи Рудик Світлана Анатоліївна зазначила, що Теофіпольська центральна районна бібліотека отримала пристрої для читання електронних ресурсів та збереження електронної інформації, літературу про ЄС та євроінтеграцію, користувачі бібліотеки отримають вільний доступ до електронних баз даних про ЄС та євроінтеграцію від представництва ЄС в Україні від Представництва ЄС в Україні та інших організацій.

Для реалізації проекту одного бажання бібліотекарів замало, тільки шляхом співпраці можна створити конкурентноспроможній заклад. Необхідні спільні зусилля бібліотеки, влади, громадськості. Директор Теофіпольської районної централізованої бібліотечної системи подякувала голові райдержадміністрації Юрію Маєвському, голові районної ради Андрію Петринюку та іншим посадовим особам району за допомогу у реалізації даного проекту.

Переглядів: 438 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz