lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » Відвідування об’єктів соціальної сфери
15:51
Відвідування об’єктів соціальної сфери

7 жовтня голова райдержадміністрації Юрій Маєвський в рамках робочого візиту відвідав Кунчанську ЗОШ І-ІІ ступенів, Кунчанський ДНЗ "Джерельце" та Теофіпольський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Присутні оглянули класи, ігрові зали, кімнати відпочинку дітей. Діти різного віку радо вітали гостей.

Обговорено питання забезпечення закладами необхідного методичного та ігрового інвентаря. Керівники закладів мали змогу поділитися проблемними питаннями. Обговорити їх і знайти шляхи вирішення. Голова райдержадміністрації подякував за роботу і закликав відповідально відноситись до своїх обов’язків, адже працівникам закладів батьки довірили найдорожче - своїх дітей.

Після завершення робочої зустрічі керівник району подарував Кунчанській ЗОШ І-ІІ ступенів парти та стільці для дітей.  Подарунки надав благодійний фонд «На благо України». Дітям дитячого садочка та реабілітаційного центру вручено солодощі. Очільник району виділив фінансову допомогу на паливно-мастильні матеріали. Адже в реабілітаційному центрі проходять реабілітацію діти, які потребують довезення.

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти гарант самозбереження, здоров’я й процвітання нації, забезпечення та дотримання прав дитини — необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку держави, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє.

 

Переглядів: 695 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz