lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 14 » Відзначили День фізкультури та спорту
14:27
Відзначили День фізкультури та спорту

Традиційно у другу суботу вересня Україна святкує День фізкультури та спорту. 11 вересня теофіпольський  стадіон «Юність» вкотре зібрав жителів району: працівників фізичної культури і спорту, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, учнів шкіл Теофіпольщини, спортсменів-любителів та просто  активних шанувальників спорту.

У святкуванні Дня фізкультури і спорту взяв участь голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, який звернувся з вітальним словом до спортсменів. Сказав: «Саме наші спортсмени - чемпіони і призери Європи та світу - є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до перемог». Наголосив, що заняття спортом удосконалюють не лише тіло, але й дух, виховують мужність, наполегливість, гартують волю і характер. Наголосив, що розвиток професійного спорту є основою для розвитку і збереження здоров’я нації. Саме тому спільно з генеральним директором ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Вадимом Лейві підтримує фізкультурний рух Теофіпольщини. Так, гирьовики району, які взяли участь у змаганнях з гирьового спорту у м. Токмак Запорізької області, вибороли перші місця. 15 жовтня представлять Хмельниччину, зокрема наш район у Словенії. 25-27 вересня на базі Теофіпольської спортивної школи «Колос» і спортивно-оздоровчого комплексу ПАТ «Цукровий завод» відбудеться турнір з боксу, присвячений пам’яті тренера ДЮСШ «Колос» Івана Ващука. У заході планують взяти участь близько 20 команд з різних областей України. На разі, за сприяння Юрія Маєвського та Вадима Лейві, проводиться реконструкція спортивного залу, де відбудуться спортивні змагання. Підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів району - це пріоритетне завдання влади.

Кращих з кращих спортсменів району очільник району нагородив почесними Грамотами райдержадміністрації. Не залишилися по за увагою команди-переможці, тренери та вчителі фізичного виховання.

Переглядів: 690 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz