lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України"
18:46
Виконання соціальних ініціатив Президента України "Діти - майбутнє України"
Сьогодні влада в Україні розуміє, що без розвитку освіти неможливий прогрес, економічний розвиток, адже фундамент усіх досягнень закладається в дитячому садочку, за шкільною партою. Тому одним з пріоритетів державної політики Президент України Віктор Федорович Янукович визначив реформування вітчизняної науки та освіти, підвищення престижу професії вчителя та надання якісної освіти нашим дітям. Недарма із 12 ініціатив Президента дев'ять стосуються саме галузі освіти. Також прийнята Національна стратегія розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки та ряд програм і проектів.
Така значна увага до шкіл підтверджує, що влада працює на перспективу, а слова Президента «Якісна освіта сьогодні - процвітаюча Україна завтра» реально втілюються в життя.
Виконання соціальних ініціатив Глави держави „Діти – майбутнє України”  щодо належного розвитку транспортної та інфраструктурної мережі, передбачені у районній програмі "Шкільний автобус". Серед них не тільки планомірне  забезпечення  закладів освіти району сучасними транспортними засобами,  завдяки яким учням і педагогам  надаватимуться послуги по перевезенню, а й  створення освітніх округів, де якість навчання і виховання школярів наближена до кращих європейських зразків.
   Про ці та інші важливі  питання, спрямовані на виконання доручень Президента України говорили у ході зустрічі заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник та директор Теофіпольської ЗОШ І-ІІ ст №1 Алла Бурлак, яка очолює Раду освітнього округу, що об’єднує сім шкіл району. На базі Теофіпольської ЗОШ І-ІІ ступенів здійснюється допрофільне та профільне навчання, а також підвіз дітей до освітнього округу згідно графіка.
За словами посадовця особлива увага директорів ЗОНЗ району має приділятися питанню підвозу учнів із найвіддаленіших населених пунктів, безпеки перевезень та дотримання правил дорожнього руху, особливо узимку. Для цього потрібно ретельно підготувати автотранспортні засоби та підібрати високопрофесійних водіїв, котрі мають багаторічний досвід роботи за фахом.
 Т
акож піднімали проблему модернізації автобусних парків усіх загальноосвітніх закладів району. І програма "Шкільний автобус", на їхню думку,  сприятиме  її якнайшвидшому вирішенню.
Виконання Програми дасть можливість: забезпечити перевезення 100 відсотків учнів, дітей та педагогічних працівників дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів у сільській місцевості до місця навчання, роботи і додому; забезпечити соціальний захист учасників навчально-виховного процесу; створити у сільській місцевості належні умови для здобуття учнями повної загальної середньої освіти.
 
 
Переглядів: 592 | Додав: Inna | Рейтинг: 4.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz