lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 5 » Віктор Янукович відвідав відділення дитячої онкології Національного інституту раку
11:29
Віктор Янукович відвідав відділення дитячої онкології Національного інституту раку
У Всесвітній день боротьби з онкозахворюваннями Президент України Віктор Янукович відвідав відділення дитячої онкології Національного інституту раку в Києві.
Глава держави поспілкувався з колективом медичного закладу, дітьми, які перебувають на лікуванні, та їхніми батьками. Президент запевнив, що влада та керівництво Інституту роблять усе для того, аби пацієнти отримали якісну та своєчасну медичну допомогу. «Ми все, що зможемо, будемо для вас робити, щоб ви одужували і поверталися до нормального життя», - сказав Віктор Янукович. Він побажав маленьким пацієнтам якнайшвидшого одужання.
Під час спілкування діти подарували Президенту намальовану ними картину.
Один із маленьких пацієнтів подякував Главі держави за увагу до особливих проблем дітей, які перебувають на лікуванні в Інституті. «Хочу подякувати Вам від себе і дітей з відділення за те, що Ви не залишаєте нас і допомагаєте в боротьбі за здоров'я», - сказав хлопчик.
Директор Національного інституту раку Ігор Щепотін ознайомив Главу держави з роботою оновленого хірургічного відділення. Він підкреслив, що всі пацієнти дитячого відділення Інституту проходять лікування за рахунок коштів з Державного бюджету. «Хочу Вам подякувати за увагу, яку надає Уряд і Ви особисто, і хочу сказати, що все лікування, яке проводиться в Національному інституті раку, проводиться на безоплатній основі, держава, Державний бюджет стовідсотково покриває це лікування», - сказав він.
Ігор Щепотін також розповів Віктору Януковичу, що під час лікування діти не переривають навчального процесу. Директор закладу продемонстрував Президенту ігрову кімнату, де діти проводять свій вільний час.
Віктор Янукович також оглянув одну з дитячих палат.
Глава держави вручив директору Інституту сертифікат на апарат для зберігання та перемішування компонентів крові.
Кожен маленький пацієнт отримав персональні подарунки від Президента. Серед них - книги, конструктори, настільні розвиваючі ігри, розмальовки, альбоми для малювання, олівці, фломастери тощо.
ДОВІДКА
Відділення дитячої онкології Національного інституту раку засноване у 1969 році, є провідним закладом у галузі лікування дітей з солідними злоякісними новоутвореннями в Україні. Відділення складається з кабінету консультативного прийому, відділення догоспітального обстеження та реабілітації, стаціонарного відділення на 45 ліжок. У кабінеті консультативного прийому реєструється близько 3500 звернень за рік.
У розпорядженні діагностичної служби відділення є 2 комп’ютерних томографи, магнітно-резонансний томограф, ультразвукові апарати експерт-класу, дитячі цисто-, гастро- та бронхоскопи.
Щорічно виконується близько 200 складних оперативних втручань. Налагоджено співпрацю з кардіохірургами та проводяться оперативні втручання із застосуванням апарату штучного кровообігу.
З 2002 року у відділенні впроваджені трансплантаційні методики, що супроводжують хіміотерапевтичне лікування. З 2008 року функціонує блок інтенсивної хіміотерапії на два ліжка. У 2013 році проведено 38 курсів високодозової хіміотерапії з трансплантацією кісткового мозку.
За останні роки виживаність дітей значно підвищилася і становить, наприклад, при саркомі м’яких тканин - 58,6%, безрецидивна - 44,8%.
Апарат для зберігання та перемішування компонентів крові призначений для зберігання тромбоцитів крові, які є життєво необхідними при проведенні хіміотерапії під час лікування онкохвороб.
Апарат виготовлений з високоякісних матеріалів компанією LMB (Німеччина), яка є лідером у цій галузі. Він оснащений сучасною електронікою та дозволяє одночасно зберігати 24 дози тромбоцитів.
 
Переглядів: 685 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz