lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 9 » Вітання голови облдержадміністрації Леоніда Пруса з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній Війні
12:08
Вітання голови облдержадміністрації Леоніда Пруса з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній Війні

Шановні ветерани, дорогі земляки!

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. О 6 годині ранку диктор Юрій Левітан по радіо сповістив, що уночі 8 травня у передмісті Берліна було підписано Пакт про військову капітуляцію Німеччини. Тому 9 травня вважається Днем Перемоги, хоча воєнні дії тривали ще не один місяць. Остаточне завершення Другої світової війни сталося 2 вересня. Багато українців брало участь у конфлікті на Далекому Сході. І крапку в тій історії поставив українець Кузьма Дерев’янко, який підписав Акт остаточної капітуляції Японії. 

Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Майже десять мільйонів кращих синів і дочок України полягли на полях бою, загинули у концтаборах та на примусових роботах, померли від тяжких ран у повоєнні роки. Осколки тієї епохи все ще летять і ранять нас, а сама війна назавжди залишиться незаживаючою раною, жахливим шрамом нашої пам'яті.

Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Український народ завжди прагнув миру та добросусідських відносин з іншими народами. Водночас ми готові, як наші діди та батьки, зі зброєю в руках відстоювати свою незалежність та територіальну цілісність, волю та мир, свою рідну Вітчизну.

Будемо ж гідні ратного і трудового подвигу наших предків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край.

Сивочолі ветерани! У нашій пам'яті назавжди залишиться ваш урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. Ми свято стоятимемо на варті миру, який ви вибороли для нас.

Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус

Переглядів: 706 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz