lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 24 » Вітання голови райдержадміністрації Юрія Кучерука з Днем 23-ї річниці Незалежності України
10:00
Вітання голови райдержадміністрації Юрія Кучерука з Днем 23-ї річниці Незалежності України

Шановні жителі Теофіпольського краю!

Щиро вітаю вас з Днем Державності та Незалежності нашої Вітчизни.

Для кожного з нас, незалежно від політичних та світоглядних уподобань, цей день став початком нового етапу в житті, відмовою від стереотипів і табу, прагненням оновлення і руху до нових орієнтирів, нових звершень.

Зараз, ми живемо в епоху народження нової країни. Революція гідності, анексія Криму збройний конфлікт на Донбасі змінили Україну і кожного з нас.

Ми проходимо рік перших реальних перемог в євроінтеграції і народження сильного громадянського суспільства. Наші дні — це час становлення нової Незалежності України, заради якої героїчно гинуть люди.

Нам, українцям, сьогодні, як ніколи, потрібне єднання, згуртованість. Ми повинні боротися за свою незалежність, відстоювати її для розбудови дійсно сильної, вільної України.

Реалії сьогодення ставлять перед нами нелегкі завдання, а чергові парламентські вибори – чергове випробування на політичну зрілість.

Ми наблизилися до європейської моделі державного управління за формою, але втілення її змісту – тривала і складна справа. У цьому напрямі ще багато доведеться попрацювати.

Хочу  висловити щиру подяку хліборобам, робітникам та підприємцям, вчителям та медикам, військовим і правоохоронцям, загалом усім, хто своєю працею і розумом втілює ідеї і принципи державності на виробництві, в полі, у школі, стоїть на сторожі охорони здоров’я людини, її безпеки та захисту, чиєю працею множиться трудова слава нашого краю.

Сьогодні для органів влади в районі пріоритетами є позитивна динаміка розвитку району в усіх галузях господарства, благоустрій населених пунктів та покращення життя людей.

Ми бачимо і знаємо про усі проблеми, які є в районі. Багато з них накопичувались роками і відразу їх не вирішити. Але ми працюємо і будемо працювати щоденно, шукаючи шляхи до їх вирішення.

Конкретні справи - це те, що ми робимо кожного дня, робота на благо людей і для людей.

За останній період зроблено чимало. Проблем і невирішених питань залишається ще багато. Але головне завдання полягає в тому, щоб зробити все від нас залежне, щоб кожний громадянин зрозумів і повірив в те, що влада – для людей, а не люди для влади.

Тож закликаю всіх і надалі працювати з повною віддачею на благо громади і бажаю, щоб помисли і справи кожного зміцнили впевненість людей у нашій відданості справі. Адже нам усім хочеться, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві - порозуміння і згуртованість, на рідній землі - мир та любов!

Тож прийміть щирі вітання з нагоди 23-ї річниці незалежності України!

Бажаю всім вам подальших звершень і здобутків в ім’я процвітаючого нашого краю і всієї України!

З повагою

голова райдержадміністрації                                           Юрій Кучерук

 

 

 

Переглядів: 855 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz