lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 31 » Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від голови облдержадміністраціі Василя Ядухи та голови обласної ради Миколи Дерикота
11:39
Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від голови облдержадміністраціі Василя Ядухи та голови обласної ради Миколи Дерикота
Шановні жителі Хмельниччини! Дорогі наші земляки!
 
Щиросердечно та від усієї душі вітаємо вас із світлими святами - Новим роком та Різдвом Христовим!
Ці чудові дні з дитинства наповнюють наші серця яскравими почуттями, новою радістю, відчуттям приємних сюрпризів і сподіваннями на здійснення усього задуманого.
Рік 2013 приніс у наше життя багато змін, що зумовлені як європейськими тенденціями розвитку, так і послідовною державною політикою, спрямованою на осучаснення усіх галузей. Продовження модернізації всіх сфер суспільства відбувається з єдиною метою -  підняти на якісніший рівень життя кожної людини, незалежно від того, де вона проживає.
Цей рік був непростим для нас усіх, адже загострення суспільно-політичної ситуації певною мірою вплинуло на вирішення завдань, які ставить перед нами Президент України Віктор Янукович та Уряд нашої держави. Попри все це нам вдалося закріпити позитивну динаміку розвитку економіки регіону, надалі підвищувати соціальні стандарти та створити умови для поліпшення добробуту нашого населення.
Щиро дякуємо усім жителям нашого краю, які працюють на авторитет рідної області в різних сферах життя, бо саме завдяки зусиллям кожного складався результат наших чергових перемог, відбудовується наша Хмельниччина.
            До цих свят ми підійшли з вагомими здобутками, маємо й амбітні плани на майбутнє. В області, відкинувши популістські гасла, об’єднано зусилля центральної та регіональної влад, соціально відповідального бізнесу заради конкретних кроків щодо розвитку медицини і освіти, сільського господарства, культури, відродження виробництва, виведення бізнесу з тіні тощо. Результати не забарилися, їх помітно насамперед в соціально чуттєвих сферах. Зусилля, яких доклали управлінці разом з жителями краю у багатьох позиціях вивели нашу область в число лідерів, вдалося побити і власні рекорди. Хмельниччину сьогодні знають і поважають далеко за межами країни.
            Зроблено чимало, та разом нам потрібно зробити ще в десятки разів більше. Ми пишаємося вами, шановні земляки, і віримо -  об’єднавшись нам вдасться багато ще добрих справ, в основу яких завжди будуть покладені інтереси нашої держави та українського народу.
            Дорогі земляки! Щиро зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, родинного тепла, радості, взаєморозуміння й любові.
            Нехай Новий 2014 рік виправдає всі ваші надії та сподівання, принесе очікуване оновлення, наповнить життя щасливими та яскравими подіями і перемогами!  Наснаги та успіхів вам у всіх починаннях, вірного та надійного оточення, благополуччя та нових здобутків на благо рідного краю та України!
 
Щасливого Нового року та веселих різдвяних свят!
 
 
З глибокою повагою:
голова обласної  державної адміністрації                                                        голова обласної ради    
В. Ядуха                                                                                                              М. Дерикот
Переглядів: 692 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz