lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 2 » Влада Хмельниччини активно працює над виконанням доручень Президента Віктора Януковича щодо створення сприятливих умов для залучення інвести
09:39
Влада Хмельниччини активно працює над виконанням доручень Президента Віктора Януковича щодо створення сприятливих умов для залучення інвести
Відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Василя Ядухи із представниками потужного агрохолдингу в Україні «Укрлендфармінг» Анатолієм Матвієнко, радником президента компанії та Галиною Ковток, операційним директором Групи компаній. У ході зустрічі йшлося про розвиток галузі тваринництва та зернової інфраструктури краю.
«Влада Хмельниччини вітає усі добрі справи, які робляться на теренах краю, в тому числі і в аграрному секторі. Хмельницька область утримує лідируючі позиції в державі у сільському господарстві. Є багато напрацювань і в галузі рослинництва, і в галузі тваринництва. Зокрема, плануємо, що в цьому році більше двох десятків проектів щодо розвитку тваринництва будуть втілені в життя», - зауважив Василь Ядуха під час зустрічі. Він наголосив, що влада краю гордиться тим, що на території області розташована одна з найпотужніших у світі птахофабрик «Авіс», яка входить до складу компанії. Це одна з візитівок області.
 «Ми зацікавлені в залученні не тільки зовнішніх, а й внутрішніх інвестицій у різні галузі. Влада чітко працює над виконанням доручень Президента Віктора Януковича щодо створення сприятливих умов для залучення інвестицій, адже це дає можливості для розвитку економіки, створення нових робочих місць. Це підвищує авторитет краю, влади і кожної людини», - сказав очільник краю.
У свою чергу представники компанії розповіли про потужності агрохолдингу, плани розвитку інфраструктури на поточний рік. Зокрема, у с. Хролин Шепетівського району мають намір побудувати елеватор місткістю 400 тисяч тон. Вже у листопаді цього року, за словами представників компанії, планують здати в експлуатацію першу чергу. Також на території будуватимуть комбікормову установку потужністю 10 тон за годину. Анатолій Матвієнко просив сприяння влади області у процесі підготовки необхідної документації, аби роботи були проведені якісно і у стислі строки.
Василь Ядуха наголосив, що влада області сприятиме компанії в реалізації інвестиційної програми, яка направлена на розвиток та модернізацію зернової інфраструктури краю. На важливості цієї справи нещодавно у Сумській області під час відкриття третьої черги найпотужнішого у Європі елеватора наголосив Президент України Віктор Янукович.
У ході зустрічі також йшлося і про розвиток тваринництва, розширення площ орендованої землі. «За три роки в області розорано близько 150 тисяч гектарів землі, яка роками заростала бур’янами. Тепер вона в обробітку. Незалежно від того, що земля має власників, у тих, хто неналежним чином її обробляє, не дає «правди» святій землі, приховує реальні результати роботи, землі мають вилучатися. Така позиція влади. І ми таку роботу проводимо», - наголосив Василь Ядуха. Він підкреслив, що це питання нелегке, однак ситуація із землею у семи ближчих до Кам’янець-Подільського районах буде проаналізована, вивчатиметься можливість співпраці. «Потрібно шукати шляхи збільшення площ орендованої землі з перспективою розвитку галузі тваринництва. Принципове питання для влади – розвиток свинарства і молочного скотарства», - резюмував Василь Ядуха.
У зустрічі взяли участь також голови Хмельницької, Деражнянської, Городоцької, Ярмолинецької, Віньковецької, Красилівської райдержадміністрацій, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.
 
О.Долінська
Переглядів: 722 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz