lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 5 » Влада на місцях зобов'язана виконувати доручення Глави держави
17:28
Влада на місцях зобов'язана виконувати доручення Глави держави
На виконання доручень Президента України Віктора Януковича щодо вирішення проблем, порушених громадянами під час телевізійного проекту "Діалог з країною".
Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський зустрівся з жителями села Шибена в рамках проекту „Діалог з країною”, з метою з'ясування, чи задоволені заявники вирішенням їх проблем.
З Теофіпольського району на „Гарячу лінію” дозвонилось сімнадцять мешканців. Їх цікавили питання різного характеру. Це були такі питання, як підвищення цін на молоко, ремонт доріг, надання матеріальної допомоги, тощо.
Зокрема, на „Гарячу лінію” було два звінки від жителя села Шибена Домчука Я.І.
Перше питання стосувалось надання матеріальної допомоги в розмірі 12 тис. грн. на лікування його сина, Домчука Андрія 09.12.2011 р. н. Син заявника має діагноз – гідроцефалія і потребує лікування в Трускавецькому реабілітаційному центрі ім. Козявкіна.
Якову Домчуку була надана відповідь районною державною адміністрацією, що для отримання одноразової грошової допомоги відповідно до „Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання одноразової матеріальної допомоги інвалідам та непрацюючим малозабезпеченим особам”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2011 р. на лікування сина потрібно зібрати перелік документів, які необхідно подати до управління соціального захисту населення у Теофіпольському районі.
Також, заявник звернувся з проханням надати роз'яснення щодо встановленої ціни на закупівлю молока від населення на 2013 рік. А також щодо надання роз'яснення, чи буде підвищуватись ціна на молоко протягом року, оскільки станом на лютий 2013 року ціна становить 2,30 грн. за 1 літр.
Заявнику надано роз'яснення, що відповідно до постанови КМУ від 22.08.2012 р. №807 передбачена мінімальна ціна на молоко ІІ ґатунку, яке приймається від населення не менше 2.2 грн. літр, а відповідно до Закону України „Про ціноутворення” в умовах ринкової економіки закупівельні ціни на тваринницьку продукцію формуються у вільному режимі.
Перший заступник спілкуючись з Яковом Домчуком дізнався, що документи в управління соціального захисту на отримання матеріальної допомоги сім'я хворого подала та допомога буде виплачена в кінці цього року. Також посадовець взяв на особистий контроль за наданням безкоштовної путівки через ЦРЛ для лікування та реабілітації хворої дитини.
„Адже, влада на місцях зобов'язана виконувати доручення Глави держави. Тому, що Президент України поставив чітке завдання – забезпечити належні умови для життя людей. А для цього потрібне роз’яснення і вирішення проблемних питань. Від таких зустрічей є користь для спрямування роботи органів влади. Все, що можна вирішити в рамках повноважень районного керівництва, обов’язково буде виконано”, – запевнив перший заступник голови районної адміністрації Петро Вільшинський, підсумовуючи зустріч з жителями села Шибена.
Переглядів: 638 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz