lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Грудень » 17 » Всеукраїнський тиждень права
16:36
Всеукраїнський тиждень права

В грудні  цього року в Теофіпольському районі традиційно проводився Всеукраїнський тиждень права, присвячений проголошенню  Загальної Декларації прав людини та Дня прав людини. Даний захід  спрямований на підняття рівня правової культури, поваги до найвищих людських цінностей, які охороняються правом, на досягнення добробуту.

В рамках Всеукраїнського тижня права,  спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено правовий захід «Подорож у країну казок» з учнями Теофіпольської дитячої художньої школи. Метою даного заходу  було ознайомити  дітей із головними статтями Конвенції ООН про права дитини, сприяти  формуванню  уявлень про права та обов’язки дітей. З дітьми було проведено вправи «Добре – погано», «Кожна дитина має право на ім'я». На прикладі вправи «Подорож у Правдилію» у вигляді гри діти повинні скласти «Квітку щастя» з відповідними правами. Учні аналізували ситуації казкових персонажів з погляду прав дитини, самостійно робили висновки щодо позитивних та негативних наслідків тих чи інших вчинків.  На завершення заходу були роздані листівки «Ти маєш право знати».

Отже, цей Тиждень — добра нагода нагадати про постійну потребу удосконалення механізмів захисту прав людини. Адже дотримання та захист прав людини є стратегічним конституційним пріоритетом нашої держави. Захищаючи права дітей – дорослі захищають своє майбутнє. Інвестиції, вкладені у дитинство повертаються суспільству сторицею. Проведення Всеукраїнського тижня права має сприяти підвищенню рівня правової культури населення, а також інформованості про конституційні права та обов’язки, можливості їх реалізації і захисту.

Теофіпольський районний центр

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Переглядів: 594 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz