lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 16 » Вшанували Героїв Соціалістичної Праці
18:38
Вшанували Героїв Соціалістичної Праці
Сьогодні в Теофіпольській дитячій музичній школі відбувся захід з нагоди 75-ї річниці знаменної дати з часу заснування звання Героя Соціалістичної Праці, з врученням ордена Леніна і Золотої медалі «Серп і молот» та кавалера ордена Трудової Слави та вшанування героїв доблесної праці району, ініціаторами  якого виступила районна ветеранська організація.
В заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник.
На святі згадували про тих людей, які не шкодуючи здоров’я і сил, пройшли важкий і почесний шлях трударя по розбудові і розквіту СРСР і були удостоєні високого звання Героя Соціалістичної праці.
Звання Героя Соціалістичної Праці та Положення про звання засновані Указом Президії в СРСР від 27 грудня 1938 року «Про встановлення вищого ступеня відзнаки – звання Героя Соціалістичної Праці». Раніше існувало звання Героя Праці. Цього звання було удостоєно 7 уроженців із Теофіпольського  району, крім цього у Теофіпольському районі є один Герой України. Серед них: Андрощук Степан Іванович, Бледюк Василь Федорович, Демидюк Григорій Васильович, Кулик Іван Васильович, Сіверська Любов Степанівна, Пасічник Анатолій Павлович, Степанюк Олексій Іванович, Петринюк Василь Андрійович. Нажаль вже немає в живих багатьох патріотів України, Героїв Соціалістичної Праці.
До слова було запрошено першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, який у своєму зверненні до присутніх сказав: «Ми низько вклоняємося нашим героям, перед їхнім умінням, знаннями і досвідом. Ми пишаємося їхніми здобутками, ми горді тим, що вони досягли таких життєвих висот».
Розповів про свого земляка - Бледюка Василя Федоровича Кравчук Петро Андрійович – голова первинної ветеранської організації.
Також, до слова було запрошено голову ветеранської організації Теофіпольського району Лебединського Віктора Омеляновича, який подякував працівникам ЦРБ та бібліотек району за співпрацю та гарно організований захід. Окреме дякую Віктор Омельянович сказав керівництву райдержадміністрації за підтримку та допомогу у вирішенні необхідних питань та начальнику відділу культури райдердадміністрації Лідії Філик, під керівництвом якої святковий концерт для присутніх підготували учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.




Переглядів: 746 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz